Wednesday, June 4, 2014

Tikutoosiharidus oli ummamuudu nähtus sovjetielus

              Vanemad inimesed mäletavad küllap hästi, mida peatoimetaja Harri Lehiste juhitud Pikker pilas tikutoosihariduseks.Tema ei väsinud vene elu ebakohti moel või teisel naeruvääristamast, aga sellest edaspidi. Tikuvabriku toosidel olid homo soveticusele mõeldud karbikaanepildid teksti ja piltidega - justku idiootidele mõeldud juhiseid iseseisvaks eluks. Hävitage hulkuvaid kasse, teatas üks raffatarkus.Teine käskis resoluutselt-Kontrolli tõmmet .Hävitage koloraado mardikaid, kõlas kolmas jne.
Nüüd mil netikommarid kilkavad üksteise võidu et Ukrainamaal käimas koloraado mardika tõrje,tuli mulle üks tähtis karm tõsiasi meelde.Et kusiganes maailmanurgas vaja võidelda Eesti vabaduse eest, saadame kähku kohale meie karastunud sõjamehed.Näiteks kui kusagil kaugel neegustemaal ei suuda murjanikuningad oma valdusi rahumeelselt ära jagada tulevad appi tublid eesti poisid.Kui iraanlased karglevad ümber oma pommitehase, läheme meie neid maha jahutama.Moonipõldudel meelemürke sebivaid afgaane ei jäeta järelevalveta, aga mis puutub seie Eesti vabadus, arumaeisaa. Enim tasuks muretseda Eesti vabaduse eest praegu Ukrainamaal toimuva taustal. Sest seal möllavad kurjad derzaavainimesed, sovjettide diversandid kes ihalevad taastada murdmatut liitu,mida plaani nad isegi ei varja. Vat meie noorukesed sõjaministrid kes hoidunud üksteise järel hästi agaralt kõrvale sõjaväeteenistusest istuvad seal mäepeal kust peaks paistma hästi kaugele, ei märka seda võimalust mitte. Et just nüüd oleks paslik täisrelvis sekkuda lahingukogemustega Scoutspataljonil.Minna koos teiste rõhutud ja äsjarünnatud rahvastega nagu grusiinid,armeenlased ja osseedid mardikatevastasesse sõtta. Hävitama julmalt koloraado mardikaid-noid end Georgi lintidega ehtinud diversante kes eile ründasid hohollide piirivalveväeosa asukohta ning täna tormasid Luganskis kallale miilitsapataljonile. Mentide relvahoidlaile, garaazidele ning kasarmuile. Ründerelvadeks miinipildujad ning moodsad  raskekuulipildujad pluss käsirelvad. Loodaks väga et leidub ka väärilist vastujõudu mis kurjamid nurka suudab tõrjuda.
Millele küll suure riigi väike tsaar loodab kui poole maailmast enda vastu pöörab,märkamata hiinlaste ambitsioone oma tänagi liiga suure riigi piiri taga.Sealt neile need uued ohud tulevadki,usub ja loodab
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment