Saturday, June 7, 2014

Minu rahvuskaaslane on ikka patoloogiline hädaldaja

ja parandamatu viriseja, taban end pidevalt mõttelt kui näen netikommarite ühist rõkatavat nutukisa igasuguste eluilmingute puhul. Ja mitte ainult-verbaalset kõhulahtisust õhutavad oma süüdimatute kirjatükkidega ka meie alaharitud, isehakanud kirjatsuradest leheneegrid, kes mitte ei söanda astuda Eesti Ajakirjanike Liitu, kuigi võiksid ja isegi peaksid, sest mis selles halba.Nad ju teavad missuguste arvamusvalduste,intrigeerivate lugude pääle tuleb kümneid ja sadu kommikesi. Klikke mis õhutavad oma lugejais madalaid instinkte, virisemist ja vihkamisi täis kommentaare.
Nagu tänagi kui avaldati uudis et uus karistusseadustik lubab nagu mujal Euroopas libistada avalikus paigas veits kärakat.Juua linnapargis piknikul veini näiteks.Nagu mujalgi Euroopas kuhu me nüüd kuuluime. Minuarust on see märk sellest et oleme kaugele eemaldunud sovjetiriigist kus mentidel oli tuline õigus otsustada, mida inimene tohib ehk mitte. Ent hädaldajad pole üldse rahul, keegi tragi emmekene kurdab et mida ta nüüd latsekestele ütleb kui igasugu joodikud pargis nähtaval onvad ja lällavad. Ega ta usu et meite elu murdmatu liidu omast, vene elust  erinema hakkab kus kehtib jotade ülemvõim.Aga kuidagi peame ju suutma jätma seljataha selle eelmise elu varjuküljed, kas pole nii. Teine halamisobjekt on hetkel venemeelsete eestikeelsete  inimeste lärmamine selle ümber,et Ämari sõjaväelennuväljale on just saabunud lisa. Kaheksa USA hävitajat F-16,millega sai täis 25 liitlaste lennukit sel platsil. Kui varem niutsuti et vene punakotkad aina karistamatult augustasid Eesti õhupiiri, siis nüüd ollakse suisa vastupidisel rindejoonel.
Aga minul sündis retsept kuidas olukorda kodueestis suunata ja parendada.Mul tuleb teha firma E.P. Consulting, mis hakkaks meediagurude abil juhendama ja konsulteerima ajakirjandust kuidas tegelikult peab elama,kirjutama ja olema.. Rebane, Pullerits  jt.õppejõud suudaks ja oskaks suunata eelkõige palgalisi autoreid-kirjutajaid  eemale pidevast virisemistaktikast, mõtlema kuidas igasuguste eluilmingute puhul uudisvoogusid tühjast ilmakärast õigele lainele juhtida. Siis on lootust et kurjad  netikommaridki õpivad midagi uut ja rahunevad, elavad edasi nagu inimesed ning saavadki lõpuks eurooplasteks. Siin ongi oma vääriline panus anda mehel, kes teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment