Friday, January 17, 2014

Olen oma targa tohtriga väga rahul

Sest iga meie vestlus visiitidel PERHi, vastuvõtul  kohtumiste aegu on hariv ja innustav uutele töövõitudele võitluses kurja krabilisega.Kui võidan lahingud,võin võita ka sõja, arvan ma.Nüüd on PSA tase jäänud peatuma, ei kõigu enam. Veebruarikuu raviseansi eel kaeme vereproovist, kas nii jääbki. Teatud liikumine on lubatud, arvas ta.
Küsisin  ka, mida ta arvab uue liidu plaanist keelustada suitsulihatoodete müük. Et on vähihaiguste tekitajaks.Tema teadis,et vaid sooltevähist saab sellega seoses rääkida,kuid mitte eesti rahva puhul, kel napib raha suitsuliha ostmiseks.Mina jõudsin väita,et kui maamees suitsusauna minnes riputab sealihakäntsaka sinna naelaotsa ning pimedas hiljukesi saunast väljudes tassib delikatessi käterätis tuppa, kustutab tuled ning nosib toodet teki all koos naise ja lastega, ei saa ametimehe karvane käsi kuidagimoodi sekkuda.Nagu ka sovetiajal kui sealiha samamoodi süüdi,nagu teadjad väidavad...
Kuulnud olen,et Arengufond otsib innovaatilisi ideid.Teadmata et teemad peaks puudutama pelgalt  üldrahvalikke arenguideid mõtlesin hoopis leiutise pääle.Mobla sai just raviseansi aegu tühjaks ja tuli idee,et sülearvuti esikaas võiks olla päikesepaneelina mis laeb arvutit ning vastava väljundi kaudu ka mobiili.Kusagile ikka peaksin suutma seda pakkuda-on ju Patendiameti internetisaitil  alapeatükk kasulik uuendus/ettepanek.Või midagi sarnast.
Tähelepanek,millele terve inimene ei mõtle,kuid ajuhalvatul laksab kohe kupli all kontaktid kokku. Kui märkate invaWC seinal nöörikesega kutsungikella Hädaabi,on klaar-tekib kõhukinnisuse või -lahtisusehäda, sikuta nöörist.Minu keemiravi koridoriseinal aga on just sarnane leiutis ilma sõnata häda, mis näitab, et on ka muid muresid mispuhul abi tellida. Nutikad inimesed,osavõtlikud.
Arvamusliider, emeriitprofessor Marju L. plaanib veel 75-aastasena minna europarlamenti.Miks ka mitte,asjalik ja sõnakate väljaütlemistega prestiizikas vanadaam.Tema perenimega esivanemad aitasid meid eelmisse liitu, miks siis mitte lüüa kaasa ka uue liidu tegemistes, arvan ma.
Mind üllatas porgandrongide pealik Ossip, kes väitis,et kuhjunud reisijaile piletimüügi ebardlik korraldus andis võimaluse jänest sõita/nagu E Ekspress väitis, oli just Piiluparts see rongijuht/ ning piletita reisijavedu olnudki pelgalt turunusnipp.Mõtlesin,et kui too vastutav seltsimees olnuks äsja politsei poolt suletud Pirita bordelliketi peremees, teinuks ta turundusnipina tasuta teenindamisega nädalavahetused. Küll oleks rõõmsaid väljamaised meha olnud liikvel reisisadama ja Pirita ning ka Kristiine linnaosade vahel-osa ketilülisid paiknes nimelt Lillekülas.
Olen ilmselt varemgi viidanud tõlkeprobleemidele ja tõlkijate küündimatusele.Mu seni viimane tähelepanek oli Kanal 2 killukesest, et olnud miskine Krõmski üleujutus.Eile tabasin TV3 pealt selle algallika kui Sensitiivide jõuproovi tiitreis kordus see pidevalt.Krimmi poolsaarel käinud eestlastega koos naeris ka teie tubli paadikapten
Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment