Tuesday, January 7, 2014

Eesti vajab transpordiministeeriumi,pakuti täna

         Pole ka ime-jamad uute Elroni nn. porgandrongidega jätkuvad.Lõppjaamas unustati maha vedurijuht /tegelikult olevat ajanud tööpäevagraafiku sassi/. Rongi asemele tellitud kaks bussi ei mahutanud sõitjaidki.Delfi oraaklid ilguvad teemal mis hirmus-väidavad isegi, et Piiluparts olnud rongijuht.
Aga see selleks.Maanteeametil samuti jamadest puudust ei tunta.Värskem skandaalipotike podises siis kui keegi märkas kapokatele teatada et Jõhvi kandi kaevanduste kohale rajatud uute maanteede peale projektipõhiselt plaanitud geovõrgu asemel paigaldati miljoni võrra odavamat geotekstiili,mis lisas kasumit ehitajaettevõttele.Kuid olnud sama materjal,vaid eri nimega.
Minu küsimus-kui ekspertide aastapikkuse uurimuse kohaselt polnud mingit vahet nii ühe kui teise materjali juures, siis miks ei saanuks seda projekteerimisel arvestada ning seda miljonit meie alati  rahanappuses riigile jätta. Järelikult saame rääkida projekteerijate üpriski ahtakesest silmaringist, maakeeli siis ääretust ebapädevusest. Mis läks nüüd, pärast asja kohtus arutamist, riigile maksma õigusabikuludena 140000 eurot pluss prokuratuuri kolmeaastase töö maksumus.
Armas lugeja, ära võta kõike eelöeldut virisemisena, vaid tähelepanu juhtimisena meil ajuti veel esinevaile ebakohtadele. Mõnikord tuleb ikka ette üksikuid puudusi, millest peame rääkima ja neist õppima kui oleme selleks võimelised.
Milles ei kahtle kübetki teie ustav
paadikapten Neemo E Poldre
Järelsõnaks.Taas on läinud vastamisi linnriik Tallinn ja EW.Reformikate maavanem Rajasalu andis õiguskantsler Tederile uurida,kas pealinna parkimistasude tõstmine oli seaduspärane.Nüüd on vast oodata linnapea vastukäiku, sest omavalitsuse tulubaasi hiljutine järsk kahandamine riigi poolt sunnib linna pimendama ja loobuma paljude tänavate taastusremondist.Kui meer kaebab me riigi kohtusse   saavad juristid jälle kord tööd ja leiba. Nagu üks igavene vee ringäik looduses tundub see rumal vägikaikavedu kaher partei vahel. Mille kohta ütlevad politoloogid, et mõlemad tuleks sundlõpetada ning lasta eesti inimesel ja riigil elada ning areneda rahus.M.O.T.T.

No comments:

Post a Comment