Friday, January 31, 2014

Külmalaine taganeb, lumetuisk hiilib vargsi lähemale

Homme juba esimene kuupäev ning Berit oma Annakesega maandubki juba kolmandal.Mõningaid plaane ma pidanud olen, aga eks kõik selgu kohapeal. Töö käigus.
Ukrainas kestab möll, kuigi väiksemal määral. Euromaidan on tegutsejate tööpõllu nimeks, sest Maidani platsil kogu lugu toimub.Mina tahaks viibida hohollimaal kui neile selgub karm tõde.Et ongi täiega sees suures liidus ning nende kohustuseks tasuda röögatud suhkru-ja küüslaugutrahvid, toetada oma piskust vaeseid kreekamaalasi  ning uskuda et porgand on puuvili ja rahva õnne ning õitsengu nimel olgu igas külapoes neli kraanikaussi.Vat seejärel peaksin viibima Brüsselis kui hohollide saadikud saabuvad sinna märatsema,politseibusse põletama ja revolutsiooni ärgitama.Sest ega nemad ole miskid  lambukesed keda kohe aedikusse kihutada ja pügama hakata.Temperament ikka teine kui uimastel baltlastel,kes kasvatatud ohjamise ja ohjeldamise vaimus ning kellega võta ette midatahes, ükski närv ei liigu.
Lõpetasin ajaloolise uurimuse lugemise.Nimeks sel Hall hunt elik Hitleri põgenemine.Järgmisena on sihikul värske ulmeline bestseller Ta tuli tagasi, kus juttu Aadu imelikust koomaunest ärkamisest ja elamustest elust tänases reichis. Et suur juht seal ikka endiselt populaarne ,aimub raamatu kiirest läbimüügist kuna tuuri läinud juba 900.000 eks. Senisest teosest hankisin teavet tema nö delikaatsete isikuandmete kohta.Selgus lugedes, et führeri arvates olid parimad naised väikesekasvulised  ja mänguhimulised blondiinid. Mul tuleb tõdeda et arvamusliidrile on raske vastu vaielda, ju tema teadis. Kõrgemalt näeb kaugemale nagu mäletas vanarahvas.. .
Ei siis kedagist, kesköö vaatab kella pealt vastu. Homme laupäev, hoiame taas pojukesi ja tuleb äge lauamängude õhtu.
Värvilisi unenägusid siirdub kaema teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment