Saturday, November 16, 2013

Tallinn hoolib, Savisaar hoolib samuti

Miks mul sellised mõtted -aga igapäevaelu neid hoogsalt kannab.Kui meenutan,kuidas poolteist kuud tagasi kuulsin suheldes pealinna sotsameti juhtidega järgmist.Minu taotlus mopoauto/invakäru ostu toetuseks saab positiivse vastuse siis kui näiteks uue jalaproteesi taotlejaist raha üle jääb...Kui me kõik nägime Ülemiste liiklustunneli avamispidustustel kuidas rohket raha nõudnud plastnukk oma jalgu liigutas,võis iga sandike arvata et rahapuudust pealinnal pole. Kolm-või viiskümmend tuhat nukujuht Meelise harrastuse elluviimise eest polnud just ülearu palju.Savisaar hoolib vaeguritest,võis igaüks meist mõelda. Sest milleks jalatule just enne talve uus puujalg, kas on lihtne sellega sumada kui linnas lumi koristamata, mõtles hooliv ja hoolitsev meer. Eks seda kevadel näe kuidas rahadega on, ja tõmbas ainsa käeliigutusega maha mõniteist jalaproteesi soovi ning ühe mopoautogi, sest ega invaliid ometi talvel sellise putukaga põristada kavatse...
Katsuge,ilkujad,veel öelda et isake ei hooli ega muretse.Ta hoolib sellestki et linnavalitsusele alluvad  parkimiskontrolörid iga haigla ette jäetud autole trahvikviitungeid pillavad.Keegi vanaonu oli nii tragi et jõudis oma autoga Mustamäe haigla ette kui rinnus pitsitas.Mees pandi kohe intensiivravile, sest infarktikahtlus ei lubanud teda enam välja lasta.Kolm nädalat voolikute ja juhtmete vahel,pärast paar nädalat kodusel järelravilgi. Ja autoke kogus kolm trahvikviitungit, sest tehnorikke pärast ei saanud pere seda ära toimetada.Nüüd sõdib jaksukogunud vanaonu juba Tallinna linnavalitsusega, kes hoolib rahast ning nõuab seda juhmi järjekindlusega.Olles välja nuhkinud sellegi,mis päeval tõbine intensiivist pääses.Vat nii,seltsimehed tundliku ja personaalse informatsiooni saladuse valvurid. Meie teame teist kõike, isegi seda palju te meile võlgu olete.
Lõpetuseks kommentaar tüngategijaist.Keegi vanadaam maksis taas pettureile kolm tuhat euri,kuna teatati sugulase avariisse sattumisest ning rahast mis kulub asja klaarimiseks.Mulle helistas eile vene neidis,kes palus tasuda arve nelja ratta eest,mis olevat minu võlg neilt tellitud kauba eest. Kui tuleb järgmine kõne,teatan,et neljal rattal oli isegi autokere mis liikus mootori jõul.Kui devushka teab öelda auto margi, kutsun ta vist koju raha järele. Sest tema kompleksivabad kolleegid töötavad hoogsalt öösiti Sõle t. autoparklas, just vaatasin videot Postimehe portaalis.
Seekord siis sedasi, kinnitab
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment