Thursday, November 7, 2013

Kodu Korda projekt saab homme viimased pintslitõmbed

sest maaler Naadi, väegade ontlik daame kes vaid tippklassi tööd tunnistab ning ainult parima tulemuse tellijale loovutab on pärast tänast kahte silumise-actioni tulemas ja värviga katmas kahe uue siseukse palesid miska i-le täpp peale kukub.Ohh mis keeruline lausekontruktsioon siit välja kukkus, eks saanuks ju lihtsamaltki.Reegleid järgides, mitte kihutades kui nemad seal autodega piki endise murdmatu liidu teid ja tänavaid nagu täna jutuubist vaatasin. Hirmus, mis toimub. Justkui oleks kõikvõimas kahemeheline ja kahepealise kotka all toimetav valitsus tühistanud kõik füüsikaseadused ning lõpetanud nende endi jaoks ka LE toimimise.Kui Sul ikka istumise all näiteks must Audi A-8 numbritähisega a...AA,siis võid lennata läbi igast ettejuhtunud Lada-rondist nii et puru taga ja mentla laiutab käsi.Korteez selle maailma vägevatega teeb ees,väiksemad huligaanid järel.Ei fooritulesid ega kiirusepiiranguid,ei liiklusmärke ega muu segava asjaolu viitkümmet halli vajunditki.Veenduge ise ja minestage oma arvutiekraani ette kui närv vastu ei pea.Liiklusalane kirjaoskamatus pluss absoluutne pohhuism toodavad laipu küll ja veel.
Natike veel ka kohalikest muulastest.Meie nö kodustatud seltsimeestest.Veel 2005.a. uskus neist 38 protsenti et Eesti astus vabatahtlikult N.liitu,vaid 17 prossa arvas teadvat et okupeeriti. Vat sellised lood siis selle integreerumise taustaga.
Kusjuures just paisati Virumaa huviliste ette armas uudisnupuke.Tsemendilinnas avanes uus meede, eriti  soodsad olud kalalkäimiseks Kunda jões.Nimelt avastati neil päevil et linna joogivees ujuvad ringi ussikesed. Mis nüüd muzikkudel viga-vala topsike väärt vett täis, haara õngeritv õlale, pista sosku tasku ja joonelt mäest alla silla juurde või esimesse jõekääru.Mimmiliisa on sealt küll ohtrasti kalu õngitsenud kui vanaema juures suvitas.Ka vennake oli tegus kalamees ning suutis neist pärast lõkkel maitsvat röövlipraadigi valmistada.
Mokkamööda ei tundu aga enam võim olevat meie vapratele Stenbocki poistele. Riigikontrolöri hinnang olukorrale riigis pole meeldiv vaatamata riigikontrolöri väljavahetamisele-uuel poisil olla jutt ikka endiselt hallivõitu ja kurvavõitu.Euroopa parim peaminister kipub väitma et Eurostat hoopiski etemat peeglit me näo ees hoidvat.Meenub vene vanasõna-ära kiru peeglit kui endal lõust kõver.Eks see europeegel näita siis meeldivamat kujutist.
Mina-mees oma koonuehitust küll peeglikesest seina peal uudistada ei taha.Niivõrd teine inimene kaeb sealt vastu ja selle äratundmisega mul suuri raskusi.Parema enesetunde säilitamiseks pigem hoidun ja las teised näevad mida on vanaonul näidata-mul suht poogen.Peaasi et mu endist kiilaspead kaunistab madaltihe karvkate, siis pole nii bandiitliku moega
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment