Saturday, November 9, 2013

Midaiganes killukesi ma siia pillan,ikka on

võimueliidil vastulause varnast haarata.Oli ju mõni päev tagasi meedias juttu,et Kunda joogivees kahtlased ussikesed ringi sibavad.Pajatati et seda vett ei tohiks juua,tasuks manustada vaid pudelivett. Sanitaararstid olid paar päeva tagajalgadel aga siis kutsuti nad korrale.Mitmendale, seda ei tea ei  allakirjutanu ega lapsed. Ent tänane, kantseldatud meedia väidab,et ussikesed on täitsa head ning kahjutud...Seega, jooge või sööge neid, ussid ära ei koole.
Niisamuti kutsuti korrale kirjatsurad kes sattusid hoogu kiirabireformi kirjeldades,et tohtrid kaotavad töö ja kiirabi tõmmatakse hoopis koomale.Päevameedia pajatab vastukaaluks et luuakse kümneid uusi kiirabibrigaade nii Sauele,Mõigu-maile kui Tartumaale ning arstiabi hoopiski edeneb. KES OLI SEE VAENULIK TÕBRAS,KES PAISKAS RAHVA ETTE NEID KÕLAKAID KUI NÜÜD PEAB ME AUS VALITSUS KÄIBETÕDESID TAAS JALULE SEADMA, tahaks ma siinkohal teada...Eile õhtul  Mimmiliisaga Linnateatris käies ning Hamletit vaadates sain teada et minu kultuurikiht mitte päris kulunud pole.Rozenkrantz ja Guildenstern ning Hecuba tulid väegade tuttavad ette. Nagu ka Yorick,kelle pealuu silmaauke täitis hauakaevaja väikeste sibulõunapunnidega enne kui viinapitsi vastu ta  kolpa kõlksas.Olulisematest tegelastest rääkimata,kes kõik pakkusid nauditavat vaatemängu. Kuigi selle  kaifi nimel tuli mul vaevaliselt longata linnateatri Taevalava kõrgustesse,mis nõudis suisa tervisesportlase väärilist pingutust.Mis eriti märkimisväärne-kogu lugu serveeriti ehteestlaslikus võtmes ning lavastus algas tubli viinaviskamisega mis jätkus kuni viimase vaatuse kulminatsioonini. Minul oli igatahes seda va suure  äratundmisrõõmu ehedust piisavalt, aga kas ka teil. Andrus Vaarik, Indrek Ojari ning  Evelin Võigemast võtmerollides, jpt. esinesid tuntud headuses, mulle vähemtuntuist ei räägikski.
Öö värvil ära lase võimust võtta, mees -
nii rikutud saab sinu meel...
see tähendamissõna passib mullegi kui etenduse õige sõnastus meelde jäi. Sest öö värve kipun nägema ikka ja jälle kui närv mustaks kipub minema.Põhjusi selleks pakub igapäine elu, mis sinna parata. Kuigi optimismi mul laenama minna pole tarvidust.
Seekord siis sedasi,tõdeb õhtuseid külalisi Heikit-Marjut ära saatnud
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment