Monday, November 11, 2013

Sovin sule isate bäva kalis Enoo /parandatult Enno

Selline pühendusega tekstikaardike siis eilsel isadepäeval koos kallistustega pojukeselt Patrikult, aga Sebastian joonistas tumesinise vulkaani.Nüüd vaja dateerida ning signatuuridega varustada muidu ei mäleta kümne aasta möödudes mitte keegi mitte halligi. Nagu me vahel uurime Mimmiliisaga oma latsekeste kaarte, mille autorid küll äratuntavad, ent kuupäevad puudu.
Eilsest veel.Sai sõidetud mõlemale kalmistule kus meie isad puhkavad,viidud kena talvist rohelust ning põletatud mälestusküünlaid.Et meie isad seal taevastes avarustes ikka märkaks kuidas me neist hoolime ega unusta.Mimmiliiisa Tõnis oli küll üks ütlemata rahulik äiataat.Lausa algusest peale kui me Moonis patuellu pöörasime,esmapojuke Joel sündimas ning mul alles esimene abielu lahutamata. Tunnistan et lugupidamine oli vastastikune ja nii elasime aastakümneid.Kuigi ta proovis mind oma ametisse pöörata,kutsus varustajaks Kirovisse kus liikusid hoopis suuremad rahad kui ajakirjanduses. Mul õnnestus viisaka äraütlemisega pakkumisest loobuda,mispeale taat isegi ei solvunud ning küllap oli hiljem mu kindlameelsust isegi hindama hakanud kui minust pressikeskuse juhataja sai ning minu  neljasajarublalisele  ministripalgale ameti-Volga lisandus.Tema tütrele ja tütrelastele suutsin igatahes korraliku, elamisväärse standardi võimaldada kuni Gorba Miku suure liidu purustas ning kogu meie pressikeskuse loojakarja saatis.Aga siis ootasid mind juba uued väljakutsed,Fordi esinduse PR-juhi prestiizikas amet ning turundus- ja koolitusjuhi ülesanded.Rohkem kui kümmekond aastat tundsin end taas kui kala vees, käies tööl justkui klubis. Kusjuures vanaautoklubi tegime ka ja sealgi olin pikalt kaastegev.Tänini.
Autodest ja juhtimisest.Viimase ööpäevaga tabati liiklusest kolm narkojoobes ning 36 alkouimas roolikeerajat.Viimane pole muidugi viimase instantsi tõde,sest arenenud maailm ja kogu suur uus liit lubab pärast veinipokaalikest autos kodo koti poole rühkida, aga meie trahvihimus riigike ei saa seda lasta juhtuda.Kes siis riigile raha kokku kannab, kui õrnalt joomased täie õigusega kettas istuvad.
Üldse tundub,et kui võimumehed kiidavad kui hästi kõik on ja et Suured Poisid uhked onvad,siis just täna tuli mõte-mitte TÄNU neile vaid  nende KÄKKIDE KIUSTE läheb meil nii kuis läheb, aga mitte väga halvasti.
Kui olete mõttega päri,kirjutage ja joonistage mulle,palub
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment