Wednesday, November 6, 2013

Kas ka teil on huvitav jälgida neid

Vene Riigiduuma töö iseärasusi ning mõelda,millal see stiil meieni jõuab.Kui veel kauaks jätkub reformerite ponnistusi omariikluse hukkamise kallal siis usun, see aeg pole kaugel kui riigilt kogujaiks valitud, kutsutud ja seatud me rahva parimad pojad ja tütred sama avalikult ja valehäbita omavahel suuremat tüli kiskuma hakkavad.Täna hööguvad vaid söed,kuid millal lõke üles lõõtsub ning mikrofoni kajavad killukesed a la Navalnõi- Analnõi jpt pluss kõnemehe  veeklaasist oponendile kaamera ees vee näkku viskamine. Ekstrahuvitavat näeb - leiab aga jutuubist kuidas duumahuligaan Volfovich aina märatseb kui kõnepulti pääseb. Miks pean teda huvitavaks-sest tema jutust koorub tihti kibe tõde kuidas kommarid on oma rahva parimad pojad pluss kümme miljonit halli massi hukutanud. Huligaan Zirinovski põrutab kõigile isakestele alates leninlik-stalinlik kamariljast,siunab paganama  revolutsiooni  ning selgitab kuidas kolme mehe ühisponnistusel see teostus.Volfovich pajatab trotskismist ning tema mõjudest ajaloo käigule. Küll on huvitav suisa öötundidel süveneda ajaloohämarustesse, kuigi tema vaated baltlastele pole just sümpaatsete killast.Kaugel sellest, vene juhtpoliitikuile on omane meiesuguste mittesallimine.Okupeeriks uuesti kui saaks.
Aga hunt jäägu selle poliitikaga tänaseks. Pere-elu palju huvitavam ja erutust pakkuvam. Eile tegin pojukestele üllatuskingituse-ostsin Tipa-Tapa poekesest kaks Britton-turvaistet.Turvatoolid neil isa autos, ja kui me kooli vastu läheme,siis pole enam vajadust ringi tõsta- uued turvad on mõeldud kuni 35 kg kaaluvaile putukaile, pärast saavad neid kasutada Hendrik ja ka Annakene, küllap neiu siis juba Eestis elab kui nii suureks kasvanud...  .
Taolised siis ongi neljakordse vanaisa rõõmud
tunnistab paadikapten Neemo E Poldre
Ja lisaks.Eile saabus teade,et meie Berit oli valitud 220 kunstniku seast 21 hulka, kelle tööd juba  veebruaris Kumus algaval graafikatriennaalil väljas.Seega väga tubli tulemus- oli kaaluda paarisaja eksponendi vahel kuid valituiks said vaid paarkümmend...

No comments:

Post a Comment