Friday, November 15, 2013

Armas Euroopa liit,avita,palub Jürgen

Tänases meedias on nö tugev põhjendus, miks Euroopa parim rahandusminister peab ikka juhmi näoga läbi suruma oma vildaka tööautode käibemaksumuudatuste seaduse, mille parlament julmalt tagasi tõukas.Arukamad poliitikavaatlejad kilkasidki juba et teerullipoliitika ei sujunud,teerull põikas kraavi.Nüüd on esiplaanil väidetav kiitus kõvade pagunitega poistelt Brüsselist, et me osariigi seadusetegijad õigel teel onvad ning kõik see aitavat heitgaaside muret lahendada.Kuigi AMTEL ja Silberauto jpt.on leidnud et kui kahe auto asemel saab peres pidada üht,on seegi juba positiivne ressursside säästu seisukohalt. Oma võimutäiusest hullunud juhtpoliitikud muidugi nii ei mõtle,neid ehmatas hoopiski sotside katse astmelise tulumaksu esimese astmega riigieelarves puudujäävad miljonid katta.Pakuti et üle 1400 euri kuus teenivad maksaks tulumaksu sellest summast alates 35 protsenti. Võimupartei ei saa sellele välja minna kuni Esimene Andrus ikka veel tüüri juures.On ta ju pühalikult tõotanud oma seltsimeeste ees, et tema võimuajal astmelist tulumaksu ei nähta.
Küll aga saab ja suudab võimupartei ajakirjandust rappida.Oluline, viimane pisarake karikasse oli Kaur Kenderi eilne määramine kultuurilehe Sirp peatoimetaja kohusetäitjaks.Ülbe vend ise oli eilses Kolmeraudse saates, kus Mihkel Raud tulistas padruneid säästmata ning oli kutsunud sihturiks tubli kirjanikust sõnaseadja Jan Kausi. Piisavalt teravas toonis pilati ja rapiti meie uut Majakovskit, kes vist jõudis kahetseda et oli tv3 saatesse üldse tulnud.Tänanegi printmeedia ei säästa värve kui kasutab pealkirja Komissar Kender, netikommijad aga kilkavad kelner kenderist. Kelle abil refikommunistid hakkavad oma asja ajama, kultuurilehe asemel  võimutruud parteiüllitist tootma.Väidetakse ka et Sirbile ja eelmisele peatoimetajale Kaarel Tarandile sai saatuslikuks Hardo Aasmäe teravas toonis kirjutatud artikli avaldamine.Uue toimetuse käe all saaks Sirbist leht,mille teadlik eesmärk on jätta riigist selle elanikele normaalne mulje, on väidetud veebilehel.Mina küsiks sm Molekuli käest, kelle juhtimiseta nii suured manöövrid ei toimuks -kas ei võiks me siin väikesel maalapil eladagi nii et endile ja teistele jääks mede riigist normaalne mulje.On seda refikommunistidelt siis nii palju nõutud et täita ei suuda.Tema nõunik Õnne Pillakule aga plaanin saata küsimuse kas jaanuariseadusega on võimalik muuta ajakirjanikud taas loovisikuiks. Kui temagi teab, sest jäme ots on pealikute käes.
Las võimuhullud poliittehnoloogid nuputavad edasi,kuidas vastikuid,ilgeid leheneegreid kottida,kes head elu ja oma taskute täitmist ning halli massi kallal ülbamist taunides muudkui Elu Peremeeste järel nuhivad ja urgitsevad.Olgu vakka ning rahul raasukestega mis pirukatükikestest pudenevad. Nüüd pajatan pereelust.Minu Berit suutis taaskord läbipõlenud esitulepirni ära vahetada,mida paljud poeglapsedki täna ei oska.Kui suvel võimalus avaneb, õpetan talle ka auto rattavahetuse selgeks et  noor ema teele ei jääks kui rehv otsad annab.Kas lõpeb siis me majas see absurdne legend,et nelja ratta vahetusele vähemasti kaks tundi kulub.Üks ratas-viis minutit, saab olema minu tütre tulemus, väidab paadikapten
Neemo E Poldre