Wednesday, November 27, 2013

Seriaal Sirp saigi juba loogilise lõpu

Komissar Kender, kes oma võitlused ühe lehenumbri üllitamisega lõpetas,teatas oma loobumisest. Nüüd moodustatakse uus toimetus ning ajutise ülemuse vallandatud kogutakse taas toimetuse tiiva alla. Teatati juba ka uue peatoimetaja leidmise konkursist. Mees, kes on kunagi väitnud, et eesti keel ja kultuur on mõttetu, poleks saanudki pikalt seda juhi kreslat soojendada ja kultuuripõllul sonkida ning röhitseda.
Pikka pidu polnud ka saldejumside riigijuhtidel pärast seda kolossaalset Maxima pauku.Täna teataski Läti valitsus in corpore tagasiastumisest. Tulebki nii välja et lõunanaabritel seda va riigimehelikkust rohkem jätkub kui nende piiritagustel sõpradel,kel kutsungiks gorjatshie estonskie parni. Vat nii, mu armsad sõbrad.
Pojukestest ka. Sebastian oli hakanud talve saabudes veidi krõbisema ning hoolivad lapsevanemad otsustasid jätta poisi täna ja homme koolist koju.Hommikut alustasime mänguautode-mudelikeste avariide jäljendamisega avaral diivanil, kus kokkupõrked ja ümberpaiskumised olid sama sagedased kui pojukeste armastatud motiividel Saaremaa rallil.Neid tuleb iga jumala päev uurida jutuubist kuni kõik paugud on pähe kulunud.Kui olime tutvunud väikse pildialbumikesega kus me suure Moosese foto,keda kahjuks enam majavalvuriks pole ja kes oli käinud koertekooli algkursusel nagu ma pildi juurde seletasin,leidis noormees,et Sissy vajab kah algõpetust ning asutas elutuppa oma koertekooli. Mis oli rikas õppevahendite poolest.Neiu Anna suur mängukaru ja lilla topishobune pluss mõned tillemad mänguloomad olid vajalikeks õppevahenditeks,mida lähemalt uurides pages väike valge, kööginuustiku sarnane õppuriplika hirmuga söögilaua alla ning algaski pikk vahetud kuni homseni. Mil koolipapa taas tuleb ja asja käsile võtab.Patrik innustus täna pärast kooli hoopiski mister Beani joonisfilmist ega tahtnud seepärast hilisõhtulgi koduteele asuda,kuigi vennake ja isa kutsusid.Läkski solvunult, kaasas minu lubadus et hommepäev avan saiti ning jätkame.
Kokkuvõtteks-sugugi mitte igavad on vanaonu päevad
sest kahe jalaga keset elu viibib teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment