Friday, November 22, 2013

Sirbiga lõigati läbi minister Langi karjäär,toolijaladki

Nonii.Vingerdas mis ta vingerdas,too ülekaaluline ülbik Molekuli-poiss, kes kultuuriajalehe ümber Londoni udu sarnast mögga ajas kuni vist ka Esimese Andruse välja vihastas.Veel eile õhtul, ka pärast Kolmeraudset kus saatejuht koos Marju Lauristiniga seda ministri lausvaletamise küsimust lahkasid, oli poiss veel kindel et ei astu ta mitte kuhugi, aga täna hommikul teatas oma tooli ja kabineti vabastamisest. Õige kah, sest inimene kes viskas ajakirjanikud välja loovisikute rea pealt ning tegi muid ülbeid vigureid pidigi koha vabastama.Sest juba hakati küsima-kas see ongi reformerite hukk, allakäik ja lahkumine pumba juurest...
Aga mina, va trikimeister ja elukunstnik, tegin ei kah väikese vimka-kui Mihkel Raud palus vaatajail saata küsimusi Marjustinile, kargasin arvuti taha ja küsisin.
   Lugupeetud ML....Kas on loota et ministri väljavahetamine muudab ajakirjanikud taas loovisikuiks. Kuid saateaeg jäi napiks, osa küsimusi vastamata. Kahju, oleksin tahtnud kuulda TRÜ professori Marju kommentaari kultuuripealiku  sellise ülbuse kohta.
Aga täna pajatatakse et uueks kultuuriministriks võib saada Kaja Kallas.Tore ju,siis on loota asjade edenemist.
Kurvalt edenevad asjad kuuevarbaliste naabrite pool.Eile õhtul kuue paiku sadas sisse Riia Maxima poe 5000m2 suurune katus.Millele olid kiluvargad-ehitajad  tassinud mulda ja liiva ning hulga ehitusmaterjali et hakata mingit suveterrassi vms.tegema.Esialgu pajatasid ärevad uudised kuuest surmasaanust ning hulgast vigastatuist,seejärel teatati et surnuid olla 2..14.Hiljem,hommikul juba et 26,õhtuks teatati 46 st laibast, nüüd öeldi et üle viiekümne ning haiglasviibijaist tulevat lisa.Igaljuhul on naabrite pool teatatud kolmepäevasest leinast ning meie riigijuhid avaldanud kaastunnet.Eestis langetatakse riigilipud poolde vardasse et olla leinas solidaarsed lõunanaabritega.Kahju,et ehitajate pealikud ei suutnud hinnata ohte,mis sugenevad kui lamekatust ülekoormusega testida.Miks üldse peab ehitusprotsessi ajal selline suur kauplus töötama, küsin mina oma elutarkuse mätta otsast.
Et mitte lõpetada minoorsel toonil,teatan ka ühe rõõmusõnumi.Noorem tütar,väikese Anna ema oli täna nii elevil kui skaipiseansi ajal teatas, et ma saan taaskordselt vanaisaks-ja juba eeloleval suvel. Seega siis viiekordse vanaisa auväärne staatus on rõõmustamas meest, kes
teie igavesti õiget kurssi hoidev paadikapten
Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment