Sunday, April 10, 2011

EestiPoiss

Kurvalt kurnajateemadel
Tänase SL internetiväljaande veergudelt saate selgeks,miks Langi-poiss kibeles oma lauaülema-ameti õitseaja tipul seda vaba kommunikeerumise võimalust ahistama, neid kommijaid suukorvistama.Mõelge ise.Artiklile Meeletu hinnatõus (aastaga toidukorv kallinenud 17,5 protsenti) järgnes sadu kurtmisi kuidas inimene oma mõnesajaeurose kuusissetulekuga mittekuidagi ära ei majanda, ei taga omale minimaalsetki äraelamist.Elu Peremehed ei talu sellist kurtmist ja hala,sealt ka eliitkodanike karm vastuseis tollele ilmingule.
Ja hoidku Taevaisa,et kellelegi ei sähvaks pähe idee teha internetisait,kus igaüks saaks ausalt fikseerida,kelle poolt TEGELIKULT oma hääle andis kui valimas käis.Ja kas kasutas e-valimist või käis "füüsikaliselt" kohapeal.Sest osaluse statistika põhjal ringleb otsekui vandenõuteooria:Üle kolmandiku ei käinud valimas,hääletajaist pooled ei valinudki seda valitsust...
Kõrgema Parteikooli diplomiga seltsimeestelt ma muud ei oskakski oodata kui oma võimu kinnistamist moel või teisel.Sest OTSTARVE PÜHENDAB ABINÕU kõlab jesuiitlik elutarkus.Ja mis too kompartei muud oligi kui ususekt.
Endile helget olevikku luua need pühendunud seltsimehed ju oskasid.Mulle hoopis helgemat tulevikku lubades,kui mäletate.
Sama teema arenduseks:palju on räägitud õpitud abitusest.Mina pakuks hoopiski paralleeltermini:õpetatud abitus.Seda kultiveeritakse lausa hoolimatusega inimeste suhtes:jättes nad ilma minimaalsestki äraelamisvõimalusest. Lastakse vegeteerida lähisugulaste najal-kui küsitleja päris ülekuulatavalt,kuidas ma ära elan oma pinsiga.Tuli vastata,et poeg maksab suuremad püsikulud,muidu ei elakski.Elekter,internet,maamaks ja prügivedu ongi sujuvalt veeretatud noorpere õblukesile õlule,muud pole jäänud üle.
Ja siis julgeb keegi isandameestest pajatada rahva "õpitud abitusest" kui keegi vajab sotsabi ehk lisatoetust.
Uskuge,seltsimehed,elukogenud inimest,mentorit -
Õpetatud abitus on tembu pärisnimi.Kui olete endile riigi kukrust joonistanud superpalgad,paistab/kuuldub tavakodaniku näljane urin tülika kaasnähtusena,mis tuleb kohe langistlikult lõpetada:möla maha,mokk kinni!
Hosiannat peaksime laulma uuele liidule,kes vähegi pehmendab meiesuguste maandumist lausvaesuse sohu.Nii et ärge te kiruge uue Kremli isandaid mitte - neis võibki peituda teie pääsemine.Kuniks teid pärib taevariik.
Remark. Tänase raadiumi-uudise taustal paistab kummalisena Eurosaadiku Viljakese sõnum.Ka bussireisija hukkumise korral võib aasta pärast nõuda kopsakat,lausa miljonilist kahjutasu (vanas rahas).Uudisest:kümme aastat sai mööda Kärdla lennuõnnetusest,kuid Enimex pole tasunud pennigi ei tsaarirahas ega lepalehtedeski kahjutasu.Isegi surm ei võta sealt,kus midagi pole.Kuidas Euroliit kavatseb olla surmast kangem?
Kes teab õiget vastust,võiks kirjutada -joonistada.
Ooteasendis on teie paadikapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment