Friday, April 8, 2011

EestiPoiss

Ennustamine
väidetakse üks tänamatu tööliik olevat.Nii minugi näite varal.Kui just ennustasin,et aktsiisipetturite pidupäevadele kurb lõpp läheneb-Citroeni elektriauto mudel Z juba salongiski nagu hommikune raadiouudis väitis.Siis üleeile meediasõnum pajatas kummalist: Seat Ibiza ST läbivat ühe paagitäiega 16029 KM(?)No on imesäästlik relv, mõtlesin.Aga siis lugesin pealkirjast kaugemale-paagi suurus olevat 545 liitrit(?)Miks veaks ajudega inimene auto tagaistme asemel kaasas pommi,mis avarii korral imeilusa küünla tekitab? Mälestustule lahkunuile,ma pakun.Kuna olen alati oma autolugudes sobivas kohas toonitanud,et kogu mittevajalik staff tuleks jätta koju, mitte vedada auto sabaruumis kaasa reisil tarbetut,mis autole kaalu lisab ning kütusekulu kosutab.Siis selle elutarkuse taustal minuarust puudubki mõte veereda taolise vehiikliga mööda armsa Maarjamaa teid,seades ohtu ennast ja teisi.
Kui vähegi saate end pidurdada-ärge jumalapärast sellist Seati ostke!Valik on lõpuks ikkagi teie, kuna kosuv autoturg pakub ju hoopis etemaid,arukamaid automobiile. Valige kasvõi taassünni läbiteinud Renault 4,mis minu lemmikuid klassikaliste rea pealt(kohe pärast Ford Caprit ja Volvi Amazoni.Kena, usteta neljakohaline retroauto sai "jalad alla" kuldseil kuuekümnendail ning sellist toodeti üle ilma eri paigus koostetehastes,kuhu ematehasest tarniti komponente.Selline tuleks teil leida kas svenssonite autosaitilt ehk e-BAY oksjonilt.Belgias viimati 1985 tehti mudelit Shopping näiteks,mujal kuni Aafrika ja Argentiinani välja toodeti väikekaubikuidki. Mind huvitaks pigem Itaalias 1985...1987 kokku pandud mudel Frog, sest on neil makaronisööjail mingi autotootmise ajalugugi.
Remark.Pojukesed kulgevad jätkuvalt oma identiteedi otsingute radadel.Eile tuli Karl Sebastian tuppa kui oli algamas seriaal Kättemaksukontor.Tunnusmeloodia "Kui ilmub ohtlik naine-siis hoia ennast,mees!" ajal tähendas noormees,et see on tema lemmiklaul (?)Vanapoiss sa hoopiski oled,tähendasin.Ei ole mina,kostis vastu.
Geenid möllavad,tähendas Liiza hiljem,kui meie konversatsioon jutuks tuli.Huvitav küll,millised ja kellelt,küsisin vastu.Mimmi vaid muigas tähendusrikkalt.
Remark.Käimasoleva Veerpalu dopinguskandaali tõttu on kired tõusnud taevani,kuid keegi ei tea päristõde:miks nii A-proov kui B-proov olid positiivsed, kuid nädalajagu suutsid asjaomased lauaülemad sogada vett ja hämada,lausa valetada. Kasvuhormooni näitaja kerkimine karmi treeningu aegu olla loomulik.Nüüd on facebookis algatatud toetuskampaania.Minagi kui Veerpalu toetajafirma Bakt Kaubanduse elik Boschi kunagine pressiohvitser - olen siis kohtunud Alaveri ja Veerpaluga ning astusin kohe loomulikult tolle molliraamatus sündinud spontaanse toetuskampaania osaliste ritta Andruse seljataha.Ning lugesin internetikommija sulest tekkinud imelist terminit "sutekorraldaja". Kas sutenööri hellitusnimi,kes korraldab oma suteka-asju?
Keeleteemal lõpetuse eel.Eile valiti Kodu keset linna seriaali uueks osaliseks neidis nimega Hennesi.Kujutan elavalt ette kuidas titevarbaid loputati vedelikuga nimega Hennessy...Isa pandud nimi vist, nagu meitegi Beritil.
Pärislõpetuseks.Eile bussi oodates mõtlesin,et kuidagi julmalt tegime ära oma kaasmaalastele,pärismuulastele.Kes peavad juba mõnda aega õppima lugema bussiliinide ja bussipeatuste nimesid,mis kirjutet saksa tähtedega.Mis neile paljudele mitte kuidagi külge ei hakka.Kahju hakkas mul seepärast,et tuhandeist raudteetöölistest-muulastulnukaist on tõusmas abi raudtee töörahva võitluses helgema tuleviku ja ameti vääriliste palkade eest.Kapitalistliku kombe kohaselt avalikustati justsama kõrgete lauaülemate palganumbrid riigiasutustes,millede kõrval töö eest saadavad krossid(Maxima poe ostjatekeeli rublad ja kopikad -eurorublad,noh) päris tühistena tunduvad.Sandor Liive kahtesadat tuhandet ületav kuupalk raudruunade teejuhte eriti ei morjendanud,küll aga nende oma Doni,peadirektori samasse suurusjärku küündiv rahanumber.Peamegi vist streikima hakkama,küsivad endalt ja peredelt need raudteemehed.Pika jutu lõpetuseks-äkki võitlevad eestlasist kolleegidelegi välja inimväärsed palgad?
Ärge hakake mulle jutlustama,et kogu maailmas on kõrvu nii rikkust kui vaesust. Kogu arenenud maailm siiski vaatab,et ühiskonnaliikmedki söönud ja pestud-kustud kammitud oleks. Ma ei pürgi küll leninismi jutlustajaks kuid Euroopas on hoolivus ometi kilbil?
Edasi mõelge ise,soovitab soojalt
teie paadikapten Neemo E.Poldre

1 comment:

  1. Tähelepanu
    Eesmärk on teavitada üldsust, terveid mehi ja naisi. Keda huvitab

    Loovutage kohe luuüdi (neeruelundid) neerudele, munanditele ja 100% tõsisele kontaktile. E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com

    sest meid on palju

    Patsiendid, kes vajavad praegu neerusiirdamist.

    Otsige võimalust oma neeru raha eest müüa, et seda rahastada

    me ostame sinu oma

    Neer 1 000 000 dollari eest

    Maks: 700 000 dollarit

    Munasarjad: 900 000 dollarit

    Luuüdi: 900 000 dollarit


    ja meil on ka Vib / AIDS Ultra Vibros 11 ravimid, mis võivad neid ravida või võimaldada neil kauem kõndida


    Saada meile e-kiri


    EMAIL;


    E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com


    WhatsApp: küsi minult


    Lugupidamisega

    ReplyDelete