Thursday, April 7, 2011

EestiPoiss

viimatise sissekande lollitamismõttega lõpetasin,täna ka alustaks.Selgus,et toiduhinna rekordtõus tingitud sellest,et tootjakasum suurenes ning seejärel oli vaja ka müüjatulule kang alla panna.Poes toiduhindu kergitada.Tuleb tuttav ette:kui mullukevadel elektrihinda tõsteti, sest tarbijad petsid tuluplaneerijaid ega kasutanud talvel liiga palju voolu(?)siis just nüüd nõuab jaotusvõrk tariifitõusu: meie mullu tõsta ei saanud(?)On ju cardoremmellik tegevus?Kui mees oli veel Saku õlletootjate vürst,kirus mitmel korral-viinahind võrreldes õllega liiga odav.Tema lobistitöö tulemusena laksatigi nott haljast mõne krooni jagu kallimaks.Kohe kergitas Cardo-poiss kähku õllehinda järele... ja nii paar korda ühtejutti.Kes saab mantlipärijaks-rahvalüpsjaks?
Noorte meeste teema jookseb sisse.Eile õhtul üllatas Karl Patrik,kui olime õhtutunnil pidanud pausi jutuubi vaatamisel,kus USAs raskeveokid avariides kummuli käisid või teisi lömastasid.Pärast pausi läksime teema juurde tagasi ning kobistasin hiirega mööda ekraani ega leidnud kohe õiget pilti, millele klikata.Pätu märkas seda mu hetkekimbatust ja hüüatas etteheitenoodiga hääles:Noo,noo,vana meez!
Läksid Liizaga õhtust kihvapesu tegema ja Sepo istub trepimademel,oodates järge ning küsib Mimmilt: kas sina oled vanatüdruk? Liiza selgitab,et on abielus ega saa olla. Aga meie Patrikuga oleme vanapoisid,küsib Sebastian murelikult.
Miks jäädagi vanapoisiks,seletas köitvalt keegi netikommija.Naised on nagu orkaanid: tulevad võimsalt ja märjalt, ära lähevad koos sinu maja ja autoga(?)
Mure majas
on ka eesti meedial.PM kurdab,et töövõimetute hulk on järsult kasvanud - viimase kümne aastaga on töövõimetute hulk kahekordistunud ja neile kulutatavad summad viiekordistunud.Pole ka ime kui sotsamet on kaotanud inimeste üheksakümnendate alguse palgaandmed-siis jääbki üle vaid enda töövõimetuks vormistamine?Olevat isegi aru saadud,et selle nipiga korvatakse sotsiaaltoetuste puudujääki.Inimesel ei jäägi muud üle kui elu pitsitab.Ning loo autor on hoidunud meenutamast aastatagust artiklit,milles valgustati fakti,et Tartumaa tohtrid olid hulganisti üksteisele puuete vormistamisega tegelenud...
Tublid vormistamisfanaatikud on ka pealinna parkimiskorraldajad.Eile selgus,et kilulinnas eksisteerivad nii hoiatus-kui leppetrahvid ning munpo mehikeste trahvihoiatused...
Eestis puudub kapitalism
tema klassikalisel kujul,väidan.Sest minu kujutluses toimib kapitalist sellisena-kusiganes raha on loota,sinna panustab,krahmab.Kui hinnapäringuga esinesin firma Supportengrupp esindaja Toomase ees ning küsisin,kas on võimalik saada tema firma toodetava kena suveniirse kaptenimütsi kokardit,sain ainulaadse vastuse.Me ei käivita kudumismasinat eraldi tootmiseks.Vaid siis kui teeme mütse...
Vastuväitena võiksite nimetada Eesti Energia pakettide valmistaja nupukust.Need on tehtud nii segaselt,et vanatühi kah murraks kabja alt.Neli erisugust,kõik hämarate komponentidega-ikka selleks et keegi kurat aru ei saaks,mis ja kuidas: kaitsmetasud,taastuvenergia aktsiisid jpm.Poleks ju keerukas pakkuda öise ja päevatariifi hindu mis peamiselt vooluostjat huvitavadki.
Lõpetaksin kindral Roosimägi mõttega "afgaanide vabaduse eest" võidelnuna invaliidistunute saatusest:neil jäi üle langeda depressiooni ja hakata jooma või näidata,et olen samasugune nagu teisedki ja midagi pole juhtunud.
Vat mina olengi tolles teises parteis,kuigi pole küll oma vaegurlust ära teeninud "uskmatuid koeri" karistades.
Järelsõnaks.Punavene armeejuhid olevat ära keelanud armeetermini "dedovstsina" ning selle asemel tohib öelda vaid "kasarmuhuligaansus".Tore finaal küll-tänavu olnud 500 armeekuritegu,üle paarikümne raskeltvigastatu ning kaks surnut.
Miks tahan tõmmata paralleeli vene politsei sünniga,kes veel äsja oli miilits.Kes paugutas püstolit metroos,varastas toidupoes,vägistas LE rikkujat ning röövis pangaautot...Kas uue mundri au päästab mandunud seltskonna?
Kes teab õiget vastust,kirjutage või joonistage.
Lugupidamisega väsimatu paadikapten Neemo E.Poldre
P.S.Kas lõpebki pidu aktsiisipetturite tänavas?
Mõtlen neid suuraferiste,kes väidetavalt akutokütuseaktsiisi maanteede sõidetavusse paigutavad.Kohe-kohe on elektriautod päral, keda ja kuidas siis tüssama hakkate?

1 comment:

  1. Tähelepanu
    Eesmärk on teavitada üldsust, terveid mehi ja naisi. Keda huvitab

    Loovutage kohe luuüdi (neeruelundid) neerudele, munanditele ja 100% tõsisele kontaktile. E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com

    sest meid on palju

    Patsiendid, kes vajavad praegu neerusiirdamist.

    Otsige võimalust oma neeru raha eest müüa, et seda rahastada

    me ostame sinu oma

    Neer 1 000 000 dollari eest

    Maks: 700 000 dollarit

    Munasarjad: 900 000 dollarit

    Luuüdi: 900 000 dollarit


    ja meil on ka Vib / AIDS Ultra Vibros 11 ravimid, mis võivad neid ravida või võimaldada neil kauem kõndida


    Saada meile e-kiri


    EMAIL;


    E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com


    WhatsApp: küsi minult


    Lugupidamisega

    ReplyDelete