Saturday, August 29, 2009

EestiPoiss

Heia-heia tervitusega lehvab.Ja kohe kiitma kukub oma pere teraseid pojukesi.Vaatame koos meie alltoas ajakirju nagu meil ikka kombeks.Ja kui mulle saadetud Volvo Magazine,i tagakaanelt vaatab vastu pildike kaatrist merel,hüüatab Karl Sebastian rõõmsalt:Päike loojub.punkt.ee Järelikult on arvutihullus nakkav.Sest kui ema Ksenia avas eile õhtul oma läpaka,tormas ligi Karl Patrik ning hüüatas:auto 24 punkt.ee.Mispeale jäi Ksenial jäi vaid üle öelda:seda vaadake papa Ennoga.Täna aga leiutas Patrik uue väljendi enda tarbeks,nähes pilti aerodroomist ja lennukist,väites:"Lennuki põld siin on.." Nii ei hakka meil kunagi igav.Poistega uurime aabitsat ja iga tähe ja pildi juures jätkub juttu kauemaks.Ning mina veel eile mõtlesin,et lühim tee lugemaõppimise juurde on läbi nende lemmikute-autoajakirjade. Tung uudse info järele on nii suur,et mingit peibutist küll vaja ei lähe, tundub täna.Sest uue avastamise huvi ja rõõm on nii suur.Ennast ma selles eas ei suuda mäletada,küll aga on äärmiselt põnev pojukeste arengule kaasa elada ja seda toetada kus vaja.
Soovitan kõigile omaealistele,kelle võsukesed Angeli ukselinki käppimas ei käi.Neil ju omad huvid ja eelistused,kuid tavainimestel ikka järelkasvu tekib kui kallist portselani valesse kohta ei pritsi...Ning oma võsukeste eest kandke ikka hoolt kui tärkava taime eest ning kastke ja väetage kui väärikaks sirguda tõotab.Sest pole elus suuremat rõõmu kui sust endast andekamad,terasemad,tublimad ja edasijõudvamad noored inimesed.
Selle nimel tasub elada... ja insuldist ellu jääda.Mõtleks korraks,kui olekski vikatimehe esimese sopsu pääle end lahkuma asutanud...
Ju oli saatus armuline.Omaenda rolli ei suuda asjaloos kuidagi märgata.Kui vahel tundub,et esimesest päevast peale pidevalt Viking Lottot ostnud inimesena paistab mulle saatus vahel vähe ülekohtunegi,et korralikud summad tulemata jäänud.Siis pean mõtlema:Seda õnne pole mulle antud!
Ja o,s õnn rahas? Pigem selles,et elan ja toksin.Nagu nokk on loodud.
Sama teilegi soovib
teie
Neemo E.Poldre
kes ka gunstikoolis sügisel jätkab kui Puudega Inimeste Kojast, Moonist võitlushüüd kajab.

No comments:

Post a Comment