Monday, August 3, 2009

EestiPoiss

Õhtutervitusega teie ette astub.Ja lisab,et viimaste teadete kohaselt on asutatud Nigeeria ja Venemaa ühisettevõte.GazPromi sõsara nimeks sai just NiGaz,mis sõna väidetavalt lolli neegrit tähendab(?)No pole ka ime kui nii suurte lollitamiskogemustega seltsimehed asjal.

Kaasnevalt kaks lisaküsimustki:Miks ei leidu vana Kaitseliidu maja kõrvale Tõnismäele kerkinud majamüraka seinal enam esialgselt olnud kirjet OKUPATSIOONIMUUSEUM ja jäänud vaid liitsõna teine pool?Et justkui okupatsioonieitajate võit ja ajaloo ümberkirjutaile meelepärane lahendus?

No lihtsalt muuseum onsee maja koos sisuga vist sellepärast,et mitte kutsuda esile süütuks tunnistatud pronksimässajate viha,kes muidu Molotovi kokteilidega kallale kargaks.Ent kelle/mille kartuses nimetati ümber kohe-kohe algav,arvult kümnes Erna retk,mis tänavu kannab suht süütut nime Erna matk? Eks see olnud üks hulljulge dessant vaenlase tagalasse,mille puhul on ju lihtsalt matkavormis kulgemisest rääkida vähe naeruväärne.Kui keegi veel edasi nõuab,saabki sõjaline ettevõtmine nimeks Jalutuskäik Ernaga ?Mina nimetaks juba Erna ümber tuntud laulu põhiselt Eeerikaks ja laseks siis sõjameestel kulgeda ning tulistada saksa šlaagriga huulil,kaasas rühm laulukest suupillidel saatjaid...

Aga aitab argpükslikele kinomeestele kaasaelamisest,räägime pigem pojukestest.Eile õhtul oli taas võimalus veenduda,et Karl Patrikus on tublisti näitlejasisu:etüüdikesi puistab kui varrukast.Õhtul istub diivanil Mimmi süles,kes laulab Ellen Niidu Rongisõitu,ja koos Sebastianiga on mõnus duett Liisat saatmas.Põdra maja laulu puhul aga üllatas Patrik meid sedavõrd,et kuku või pikali. Anna käppa ka stroofi juures ulatab Liisa talle käpakese nagu peab. Ja Patrik võtab tal käest ja ütleb kõlaval häälel:
"Tere jänes!"-no nii naljakas,et tee või püksi.
nonii.lehva-lehva.Jään ootama,millal naaseb lühipuhkuselt Villu Vane,kelle käes on praegu pall ehk järgmisel kuul liikvele startiva Pressibussi võtmed kui piltlikult öelda.Sest leiab maanteeamet raha,läheme ühel septembri kolmapäeval bussitäie ajakirjanike ning liiklusohtuse asjameestega reisima. Tutvuma sellega,mis Maarjamaal teoksil MaSu ajal liiklusohutuse põllul/kapsamaal.Sest kohe lähevad käiku 16 kiiruskaamerat maanteedel, mahtuniversaalile paigaldet mobiilset juba testitakse.Ka kehtib värske seadus,mis lubab juhilt alkoproove võtta vägivaldselt.Ning pooleli on vaidlus,kas jätkame naast-või lamellrehvidega.On ka korralduslik uuendus:ARK kadus,muutus Maanteeameti Liiklusregistriks.Rääkida on küll ja veel.Antaks ainult võimalusi,küll promomees Neemo E.Poldre asja toime paneb.TV-3 Allan Muuk ja Juhan Kaarpalu on juba käsi lauas, ka Anne Osvet oli päri ja andis täna Politseiameti-poolse jaatava vastuse.
Nii et varsti ongi North State -kuues käik ja gaas põhja!
Et teiegi manageeritavad ettevõtmised sama hästi sujuks:hoidke ikka kätt pulsil.Peatähtis on teada-tunda võtmeisikuid kes teatud rea peal istuvad või teemat valdavad.
Parimat!
Ja lehva-lehva!Kasutage kauneid suvelõpupäevi
ja üritage võtta viimast,nagu minagi.Eks ole puhatud küll -
nüüd ootab Isamaa suuri tegusid.
Teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment