Thursday, May 31, 2012

EestiPoiss

Paanika peaministeeriumis
Toompeal võtab aina tuure.Kuna suures selgitustuhinas,ka võitlushoos pahalase staarmeikariga põrutas Ligi, et poiss on suisa riigireetur.Tänamatu pealegi,sest partei sokutas broileri tulusale ja mõnusale nõuniku ametikohale,kus palk isegi suurem kui riigilt kogujal.Seepeale tormas meediasse ärritunud Mart Nutt, kes resoluutselt väitis,et partei ei paiguta omi poisse ametisse /naerukoht/.
Räpane mäng tuvastati hiljutisel suurüritusel ka nn isamaalaste parteis.Kus veeti pealinnas toimunud partei üldkogule Petserimaalt igasugust kahtlast elementi. Kehtiva kriminaalkaristusega narkoärikas, kurikuulus autoärandaja ja mõrvaplaanikahtlusega kaak,kui olulisemaid esile tõsta.Valerahalevitajad,süütajad ning muu pätistunud seltskond pealeselle.
Taaskord pean tõdema-selge see,et mind poliitikasse avasüli vastu ei võetud. Ligilähedaseltki midagi taolist pole teie lugupeet paadikapteni hingel.
Remark.Kas veel keegi imestab,et Eesti seadused on nii pagana pätilembesed.Pole siis ime kui pätid ise need  seadusetegijad.
Elmari Raadio lapsesuu ju teatas läbi mudilaste häälte vastuseks saatejuhi küsimisele-kes on poliitik.
Poliitik on see kes varastab
Poliitik on see kes vangi läheb..No rohkem ma ei kommentaari...
Parts ei taha maha jääda oma kolleegides-poliitikutest kes ajavad suust välja seda mis sülg suhu toob.
Süüdistatakse,et üldkogudele toodi bussidega venelasi,ahve ja lollpäid See on valesüüdistus.Unustage see valesüüdistus. On väitnud suur isemõtleja Juhan isiklikult.
Millega see lõpeb,ei tea Juula ega lapsed.Saame siis näha kui jaan on möödas.Räpaste mängude suurmeistrid ei löö ruudulisel laual enam Dora2-Berta 4,nagu eile prognoosisin,vaid annavad IKKA SERVITI NAGU SIILIPOISS PÕÕSAST ÕPETAB.
Kui tormi konnatiigis põhjustanud Silver-poiss pistetakse Ligi käsul riigireetur Simmiga ühte kongi,alles siis puhkeb Eesti elu taas õitsele.Sest reeturid on kinnimajas hoiul,ausad inimesed puha vabaduses.Ning naudivad masu lõppemist.Selge märk paremast tulevikust on see,et eile külastatud CityMotorsi autosalongis kuulsime Beritiga,et teda huvitavat peresõidukit tuleb tehasest oodata kolm kuud,kuigi me mingit erilist lisavarustust polnud tellimaski. Masu ega Puput pole tundagi,kui tehased ei jaksa toota autosid vastavalt õitsva Balti tiigri rahva vajadustele.Positiivsel lainel viibides paneb
tänaseks punkti teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment