Wednesday, May 23, 2012

EestiPoiss

Elu on läinud lõbusamaks
elu on on läinud paremaks,seltsimehed,on tänaste rikaste ja võimukate edule alusepanija kunagi öelnud. Näengi bussi oodates,et kioskis müüakse soovijaile suitsu lausa valuuta /euro/ eest,nagu sovjetiaja lõpus.Kui FiIM-ide eest said Marlborot või Camelit ning lõhnasid pärast nagu valge inimene.Sest pinutagune Ekstra või veits kallim Tallinn heidutasid kõvasti neid,kes nikotiinivaenulikud. Priimast ma üldse ei räägikski.Aga kolme lapse kõrvalt sa ju valuutasuitsu ei ostnud,mees.Sest kõva soome raha eest saadi pägalikkudele õigest poest banaani või Fazer-i kommikarbi, mis oli etem investeering.Nii lõpetasingi oma nikotiinisõbra karjääri 1988.a. Rootsi riigis,kui taskus ligi tuhat seitsesada marka ning Södertälje poekesed pilgeni täis igasugu ahvatlevaid nikotiinimarkisid. Mina ostsin veidi juurde pannes koduteel Tamperest second hand mersu,sest hoomasin raha väärtust.Mitte nii nagu täna broilerpoliitik Silver Meikar,kes paiskas meediasse uudise kuidas ta tundmatut päritolu 115 tuhat krooni oli toppinud juhtpartei pealikule näppu.Nüüd on tänasel kohtuministril Kristen Michalil kah näpud raharasvased ja peagi need sõrmed sahtlivahel.Äripäeva ennustuse kohaselt võib meigipoisu isegi kinnimajja sattuda.Kui nii läheb,siis vaid teistele poliitbroileritele hoiatuseks.Et Stelmahhid  enam Raudselt ei äritseks elamise lubade,isa maa ja ema kapsaaiaga ning Annamariad ei virutaks miljoneid. Vana kala tohib küll kümme milli vasakule vinnata,aga miks noored na ahned ja agarad,küsib seaduseandja täie rangusega.
Nüüd,kus kokkulepe nõmmehaldjatega majaesise vana pärna mahasaaagimiseks tuleva reede hommikul, puhkes too mõni aasta tagasi mahakantud puukene järsku hoogsalt lehte.Ja mimmi tuli eile õhtul vanale pässile armu paluma-ehk ikka ei saeks siis seekord.Olen päri,kui mehed on nõus selleasemel viielt puult oksi kärpima.las ta siis elab edasi-kui nii visa hing on.Pealegi,laskem rohkem kui poolesajal äsjatoodud elupuul enne juurduda,küllap siis aega vana rohelust harvendada.
Automaailm annab endast teada-Mazda saatis just pressiteate,et on alla kirjutatud kavatsuste protokoll FIATI kontserniga.Allkirjastatud memorandum annab seadusliku aluse uue rodsteri loomiseks,mis sünnib Mazda MX5 platvormile ning annab nii tõuke järjekordse Alfa Romeo sünnile.
Pole see masu enam nii hull ühti,et autotootjad ei saaks uute mudelitega turule tulla.Kuigi Autolehe tellijate vahel korraldatud tarbijaloteriil mul täna õnne polnud ning uue Volkswageni aastase kasutusõiguse pälvis keegi daam Maardust,pole raha ilmast päris kadunud.Seda ei jätku paraku õpetajate ega päästjate palkadeks, küll aga anonüümseiks annetusiks.Miks ma sellest taas juttu teen-sest inimesed küsivad,mis putukas seda Meikari Silverit hammustas,et suu avas ja kiljatas-ma pesin musta raha,kurat.Kas lubati vastaspartei kaevikust- tule üle,saad jõuluks ministrikoha, või muud.No raha vaevalt,sest seda kesikuil endilgi napilt näpus.Selge on vaid üks-seda poissi ei võeta siinsel poliitmaastikul enam kunagi tõsiselt.Või nagu armastab korrata staarpoliitik Evelin Sepp-AVALIKUS KOHAS PEERETADA POLE SÜNNIS.
Kuidas toimite teie,küsib teie ustav
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment