Friday, March 30, 2012

EestiPoiss

Õukonnameedia elik riigitruu press

tutkib samuti sotsiaalmeediat ning uurib-puurib kodanike meelsust ja mõtteid.Nii ka sel korral,sest kohe pärast minu eilset blogistamist üllitati EPL-is remargike Kaks napsi päevas ei olegi paha,milles täiskarsklastele,vastikult kainetele selgitati et infarkti üle elanud meestel tasuks kaks napsi päevas ära vormistada miska 42 protsendi võrra vähendada ohtu surra südame-veresoonkonna haigustesse.Seda teab oma uuringute põhjal kinnitada Jennifer Pai Harvardist.Ka daamidel on kärkunnist abi,kuid kogus mahtugu 5...15 g vahele päevas.Julgen väita,et alkoaktsiisi kogumist Eesti riigile see küll ei aita-libistage ikka nii,et loksub kõhus,siis olete iseseisvat Eestit väärt.Sest palju siis mehed üksi jaksavad,kui teie ei aita.Püksikandja päevanormiks jäägu nõrgukeste riigis vaid 10...30 g ,usub pai teadur Pai. Sada ja seened on siis minevik,loodab temake.

Pilk georgiamaalaste ellu elik Gruusiasse.Nemad seal plaanivad koguni püsti panna alkopurskkaevu,mis kanget alkot välja paiskaks.Vene armees maitstud chachat e viinamarjaveini tootmise jääkidest aetud puskarit sain minagi Ukrainas,lausa jõle samakas oli.Calvados olnuks selle kõrval parim V.S.O.P. Aga ühel päeval nädalas turistide tarvis aretatud kalvadossi-atraktsioon meelitaks küll alkonaute siit ja sealt nagu kärbseid sellesamuse hunniku ligi.Meenus äsjase teadusuuringu tulemus - isased puuviljakärbsed kukkuvat siis jooma kui vaevlevad seksipuuduses...Eks seal alkopurskkaevu juures võib ilmneda sama tendents,et ilmajäetud poissmehed lakuvad ohjeldamatult.

Äsjase emakeelepäeva puhul meenutaks hea sõnaga K.M. Sinijärve mõttetera,et eesti keeles kirjutamine on ülimalt elitaarne oskus-nõks,mida jagab vaid miljon inimest maailmas.Ja siit nutt ja hala,et idavirumaalaste lokaalpolitsei ei suuda kuidagi omandada saksa tähti,s.o.eesti keelt.Mina tooks kogu selle Narva sinimundrite kamba pealinna kohtuma/tutvuma välisvabatahtlikega.Sajad tudengid,kes töötavad invaliidide ja haigete lastega,on omandanud sorava eesti keele vaid kuuekuulise praktika jooksul ning suhtlevad minu ja minusugustega Tallinna invaliidide kojas täitsa vabalt.Üleeilsel Slovakkia kultuuri õhtul küll kasutasime englishit,sest see oli meie kui kuulajate prioriteet.

Heido Ots,tõlkija ja keelemees,on teinud üllatava avastuse

Põhiline inimõigus,mille eest siin võideldakse,on õigus mitte osata eesti keelt.No on sul sõnu,mul küll enam mitte,sedastab teie vana ja hea

paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment