Tuesday, March 20, 2012

EestiPoiss

Ajalool on kombeks korduda
räägivad need,kes teavad.Nüüd minagi.Kui kaheksakümnendatel kirjutas Rahva Hääl,et midagi eripärast on teoksil-ideoloogilise võitluse rindejoon kulgeb läbi inimeste kodude ja Karl Vaino selgitas,kuidas -kui keegi pereliikmeist nõuab õhtuti telerist Vremjat,teised jälle hoopis Soome TV kanaleid.Täna tekkinud sama ilming. Keskpartei ja selle poolehoidjad on seda meelt,et pealinna ühisveondus peab olema tasuta nagu Keskerakonna liider on välja pakkunud. Vastaspartei kaevikuist kostab relvatärinat,parteisõdurid on asunud rünnakule nagu kirjutab ajaleht arvamustoimetaja suu läbi.Rünnak seisneb selles,et meedias käib tellitult nutt ja hala-kust see raha võetakse,et liiklussagedus langeb ja liine kärbitakse,bussipeatused jäävad hooldamata ning et a-sotsiaalid ning kodutud hakkavat bussides justkui elama.Muide,see kui noid peavarjuta, koduta a-sotsiaale liiga palju on,jääb juba valitsuspartei südamele arvan mina.
Aga see oli väikeseks kõrvalepõikeks.Peamine rindejoon on seal,kus põrkuvad valitsuspartei tõrjeaktsioonid pealinna võimurite rünnetega,inimeste kodudes ja peakestes. Ühed ei taha, et nemad LÕIKAVAD POLIITILIST PROFIITI OMA TRIKIGA.Sest ka oravad on tegijad. Rindejoon taas läbi köögi ja elutoa.Mina pakun,et oravad tehku vastukäik,katsugu praamisõitu tasuta teenuse pähe serveerida,sest Euroopas just nii ongi-praam on maanteejätk.
Suur jäme jama sünnib sellest kui laiem avalikkus võtab teadmiseks,kust tuleb tasuta transpordi raha.Savieedu plaanib pealinna parkimispiletite taaskordset julma hinnatõusu,miska senisele tariifile julmalt otsa keevitatakse.Mina lohutan-ta oleks seda teinud niiehknii,sest juba kurtsid asjapulgad meedias,et Helsinkis olla parkimise päevapilet märksa kallim.
Remark.Kui keegi politoloog vms asjamees võtaks kajastada,kui palju on kannatanud mu rahvas sellest vaenutsemisest pealinna ja riigi vahel,saaks uskumatu nimekirja arutust tölplusest ja inimvaenulikkusest.KES VÄHEGI MÕELDA SUUDAB,LEIAB ISEGI KÜMNEID NÄITEID.
Aga mina pakun veel rahaallikaid.Paadimaks uppus,see on fakt.Nagu seegi,et lahkesti ostsime maksumaksja raha eest kreekamaalastele paarsada tanki.Savieedu saaks nüüd neile määrata parkimistasu nagu ta paadimaksugi lambist välja aretas.Kusagil peab see tankirajakate kogum ju seisma,nii et maksku aga.
Remark.Tänasel kunstikursusel-mis nagu Kamilaga ikka teisipäeviti, oli ingliskeelne- oma rühmaga uurisime op-arti parimaid näidiseid ning katsusime jäljendadagi.Teise töö tegin rasvakriidis ning katsin musta guashiga,järgmisel korral saan sügavnõeltehnikas edasi teha.
Jensu põrutab homme Riiga,tööreisile.Loodan,et kuuevarbalised olnud õppimisvõimelised. Poeg ju korduvalt käinud mentorina neile kiluvarastele hotellipidamist õpetamas.Peab lootma,et midagi jäänud külge ka.Meil siin piir läänemaailmaga ju otse akna all,meil on lihtsam.
Jääge terveks ning kaunist täna alanud kevadet
soovib soojalt paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment