Wednesday, March 28, 2012

EestiPoiss

Vanaisa rõõmud
kerkisid eile taas päevakorrale kui teemaks tõusis imikukaalu muretsemine väikese printsessi Anna imemisvõime tuvastamiseks.Tibu lutsutab tissi küll regulaarselt kuid perearst leiab,et gramme lisandub visalt.Küll aga viskab sentimeetreid.Kaalu laenutasime Mimmiga Invaru punktist ja see oli hoopiski diginäiduga kosmosetehnika võrreldes meie laste kolakaga mis oli kui toidulao kaupade suurkaalu vähendatud versioon.Kobakas,mille tootjal oli plaan tonnides,nagu vanasti öeldi.
Pärast tarbeeseme kohaleviimist oli mul mõned tunnikesed aega süüvimaks Hiina kunsti ja nende riisisööjate kalligraafiasse.Kirjandust ju Beijingi ülikoolis tarkust taga nõudnud titeemal kodus piisavalt.Ja mul oli tarve enne kunstitundi oma töö lõpetamiseks ainest kõrvadevahele toppida.
Samal lainepikkusel jätkaks ning väidaks,et äravalitute sekka sattumine välistab tippkuttidel kõrvadevahe kasutamise.Mäepealsed vaatavad vist elu nii,et endal silmad pärani kinni.Kui oli õpetajate palgamiiting,väitis üks asine poliitik et puudusid loosungeil konstruktiivsed nõudmised. Mina küll EPLis ühte silmasin- ANSIP KREEKASSE PEAMINISTRIKS. Just selgus,et Eesti valitsus nõuab Portugalilt/sic/ kokkuhoiu nimel haldusreformi.Tööpõld tal seal laiem-väärt lipukirja all kodukulud kontrolli alla saaks ju tõsta vee,elektri ja gaasi hindu,keevitada käibemaks kõrgemaks, ajada autokütuse hind taevastesse kõrgustesse jms ning üldse näidata kui kehv peaks inimese eluke olema.Ja siis on põhjust väita,et portugaaliamaalased peaks nagu eestimaalasedki saama lausa kuldmedali oma kannatuste eest.Meie kallis PM saaks sealgi head tööd teha.
Kas minu ennustuste kohaselt,aga just nüüd,pärast eliitinimese äkktõve,kirjutas mu riik alla ÜRO puudega inimeste konventsioonile.EL Sotsiaalharta kaheksast punktist juba viiel ongi Eesti aktsept olemas.Nii et-elame veel.
Ja ärge kurtke,ei sellest midagi ei muutu
kinnitab paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment