Friday, February 24, 2012

EestiPoiss

Teleuudised kajastasid
eile õhtul just Moskvas toimuvat,kus Kremli peremehe,pisikese Putini poolehoidjaiks palgatud seltsimehed korraldasid suure,kümnete tuhandete osavõtul peetud toetusaktsiooni.Vaatasin seda huviga ja mõtlesin,mituteist eesti inimest koguneks Tallinna meie palavalt armastet PMi toetusrongkäiku või autokolonni,kuid siis lugesin oma suureks üllatuseks,et PM avaldas Esimese Andruse kõne Tartus,kus mees teatas oma troonist loobumise plaanist.Midagi säärast oli õhus juba paar viimast nädalat kui printmeedia aina pillas killukesi valitsusvastalistel teemadel. Kuipalju mõjutas või kallutas peamist ministrit fakt,et just üleeile hommikul tabati Tallinna Lennujaaamas spioneerimistulemusi oma abikaasa Viktoriaga Moskvasse saatev salapolitsei üks juhte,Läti päritolu eksmiilits Aleksei Dressen.Mis on lahti kaadrivalikuga KaPos. Kes palkab vastutavatele kohtadele kuritegelikku elementi. Kuna nende sisekontrolli ülemohvitser Põder just kinni kukkus.Kes samuti selsamal idanaabri suunal töötas, orgunnides rahapesu venelastest bandiitidele Shengeni riikides.Müües KaPo uurimisinfot vene maffiale ning vabastades neid türmist, kui talle korralik kautsjon tasutud. Ametiühinguliider Harri Taliga põrutas karme hinnanguid valitsuse rahvavastase tegevuse pihta,pakkudes isegi välja toreda uudiskeelendi Näeme,et valitsus vilistab /sic!/ kõrge kaarega kõige selle peale,mis tema tegemistest arvatakse.Pakun välja,et see on justkui lingvistiline kõrgpilotaaz - öelda otsesõnu välja nii,et mõni ei saa arugi mida taheti väljendada.Samas oli valitsuskoalitsioonil kuri plaan napsata töötuskindlustuse rahad ning suruda need kreekamaalaste abipaketti elik hellenitele raha laenanud lääne pankade turgutamiseks.Mis täna hommikul napilt teostus läbi riigilt kogujate nõutava häälteenamusega. Häälekalt soovis selle ansiplaste idee hülgamist kogu eesti avalikkus ning kõikjalt kostus , et oravapoisid tõmbavad endile vee peale.Halva mängu juurde head nägu teha enam ei õnnestunud, ka seemnesöömise ja fooliummütsikeste kilde lajatati kõikjalt.See ämber sattus Ansipi vasaku jala otsa kui ülbe isake lajatas ACTA vastalistele oma tavalise võllahuumoriga. Üleüldse oligi Stenbocki maailm läbi imbunud juudikristlikust ideoloogiast-Jumalariik on kõrgel ja kaugel,kohalik juhtimine teostub läbi väljavalitud vahemeestest preestrite /loe- poliitikute/.
Pätistunud kõrgete politseiohvitseride teema lõpetuseks -kui nood aferistid maksaks mustalt teenitud summade pealt makse,saaks bussiputkadele riputada reklaamid Nende maksude eest saab ehitada 259 lasteaeda.
Ja vaja seda olekski,sest eile enne keskööd sünnitas mu Berit oma esiklapse,väikese printsessi kel pikkust 54 cm ning kaalu 3,950.Kolmekordne vanaisa ma juba olin,väikesed pojukesed said endile nüüd hoolealuse keda turvata ning kelle eest hoolitseda.Noorpere on mõned päevad veel Keskhaigla perepalatis,kus värske ema 12-tunnisest sünnitusmaratonist toibub,siis lastakse koju.Köögiuuendamine neil kah lõpusirgel,nii et uus ilmakodanik võib end ülisoojas kodus turvaliselt tunda.Titehäll ja muud tarvikudki juba ootel,nii et nüüd tuleb lasta veidi vett merre voolata.Ja uudistada kuidas läheb elu edasi riigis,mis täna tähistas 94.sünnipäeva.
Usutavasti veits etemini ja hoolivamalt kui senini
loodab paadikaptenist vanaisa Neemo E Poldre
Kes tahaks jätta endast parema maailma kui seni
sest NADEZDA sureb viimasena.

No comments:

Post a Comment