Tuesday, February 21, 2012

EestiPoiss

Midagi hämmastavat
juhtus täna hommikul. Avastasin EPLi lahti lüües,et IRLi poliittehnoloogide tembutustest ja slikerdustest väsinud 60 parteilast.Ka need lugupeetud kodanikud,kelle üle omalajal tunti suurt uhkust,lahkuvad pettunult parteist.Ja põhjused on lausa uskumatud -tahetakse hinnata kõrgelt kaasinimeste väärikust ja konservatiivseid väärtusi... "vabadust,avatust,rahvuslust,vastutustunnet,hoolivust ja usaldust",räägitakse ka kodanike kaasamisest poliitiliste otsuste tegemisse.
Remark.Kõik mõtted on haruldaselt õiged,kuid reformioravate klann järgib vaid oma klubi poliitilistes tagatubades sündivaid otsuseid,kui kärbivad koolivõrku ja dislotseerivad pääste komandosid,sulevad postkontoreid ja teevad muud,et külaelule käsipidurit tõmmata.Kas äkki seepärast,et linnastunuid on kergem kontrollida, hõlpsam kogu kommuuni järelevalvet teostada.
Aarne Rannamäe poliitsaates Vabariigi kodanikud tõdes ladusat eesti keelt kõnelev noor mees, vene kooli ajalooõpetaja,et meie koduühiskonnas pole selget seisukohta- kas Eestis oli okupatsioon,anneksioon või interventsioon.Minu küsimus -kas see on Eesti ajaloolaste tegemata töö või arglike valitsuste patuke,kes iga naabrist karu möiratuse peale oma pamperseid niisutas. Ja nii juba oma veerand sajandit järjest.
Kaua see määramatus kestab,kas kaua veel
küsib suurest poliitikamadinast kõrvalesurutud
/õnneks läks/paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment