Saturday, February 18, 2012

EestiPoiss

Võidurõõmus hüüatus
Elame veel eilse sissekande lõppsõnas tundus eile õhtul ja täna hommikulgi ülemeelikuna, sest Toompeale viiva auto veerandtunnine ootamine Mustamäe teel eile hommikul kella üheksa paiku oli hapra tervisega ning külmakartlikule vanaonule kurjast.Kamikaze pubi ja kolm poekest Välja bussipeatuses olid suletud,külmavarju polnud kuhugi pugeda.Uinumise eel õhtul üleskerkinud kurgumandlid olid hommikul veel ärevustpõhjustavad,kuigi ravitoimega küüslauguviinaga olin nad üle libistanud ka öösel.See on küll ime,kui ma tõvevoodisse ei kuku.
Eilseist muljeist Toompea lossist jäi välja mu üllatus kui pressitalituse giidinoorikul tuli soomlastest seeniorajakirjanikele selgitada,mis imemoodustis on puulõikeline Eesti riigivapi kujutis tammepärjas, valge saali seinal,kus meile hoonekompleksi ajaloost pajatati.Ah et kolm lõvi,huvitav-huvitav... Mullegi,sest naaberriigi vapiloomi võiks kirjutav inimene ikka ära tunda.
Kojamees saatis eile mulle facebooki kaudu kutse tulla täna keskpäeval Läti saatkonna juurde miitingule toetamaks kuuevarbaliste keelt riigikeelena.Sest täna olevat naaberriigis üks suur rahvahääletus sel teemal.Saatsin kutse edasi klubikaaslasele nimega Sergei Didyk,kes on väga intelligentne inimene ja mõistab teemat.Mul endal minna ei õnnestunud,sest kurguhaiguse-hirm varjutas poliitilise actioni himu.Aga raadiouudis just teavitas,et hirmu pole,põlisrahval on ülekaal ning vallutajate järeltulijail shansid puuduvad.Kauaks relvastatud matkajail seda va ülbust jagub. Kremli isand ju kutsub ikka koju tagasi,aga neile vist meeldib ekstreemi nautida kui võõrast keelt suhu surutakse.
Meedia kogupaugud Esimese Andruse pihta jätkuvad.Eilset ja tänast Päevalehe sihtmärki tabas nüüd Äripäev, näis kuidas lugu jätkub kui esisuuskur Canada maratonilt naaseb.Täna juhatab vägesid Laarimardikas,kuniks peremees tagasi kodus.Andruse paturegistrisse lisandus töötukassa raha laialilaotamine võõrriikide hädalistele,keda ta märkab alati varem kui õitsva Balti tiigri edu nautivaid kaasmaalasi. Murdmatu liidu söekaevurist juht Nikita pakkus ka kunagi meie abi kõikidele teistele kuigi oma rahvas kiratses riigi edusammude küüsis.
Nii et kõrgema parteikooli haridus ikka toimib,kuigi ühekülgselt.Kommijad internetis küll kipuvad sordiini all juhtparteid ja selle liidrit hukka mõistma,ent hirmutavad pidevalt Etsiga, kesikute issiga, kes tegevat riigi ja rahva kallal midagi hoopis hullemat.Isiklikult arvan,et võib juhtuda nii või naa.Kuigi peagi saab klaariks,et tänaste juhtide ükskõiksusel,pohhuismil pole piire.Mis on teile selgunud,klaariks saanud
küsib paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment