Wednesday, February 22, 2012

EestiPoiss

Tuvastada ei suuda
kas minu rahvuse puhul on tegu paadunud masohhistidega,kes me tunneme seletamatut rahuldust kui meid igal sammul ja igas asendis nöögitakse,rahvavaenulikke seadusi tehakse,moel või teisel rahatuks ja riigi kaitseta jäetakse,kõikvõimalike maksudega koormatakse ja kõige selle juures lausvalega üle külvatakse jms jne etc.
Raha ei ole ega tule,väidavad partei ja valitsus kui mõned ametialad nurisevad või streigivad.
Aga kust tuleb siis raha kreekamaalastele tankide ostuks,meie siseministeeriumi alamate varustamiseks rahutusi mahasuruva tehnikaga,elektrirelvade-taserite ostuks.Kui õnnestuks õpetajail omadest hoolealustest truid riigialamaid kasvatada,kas siis võiks eelmainit kulutuste ärajäämise arvel õpsidele puuduoleva palgasumma eraldadagi.
Juhul, kui te endid masohhismis kahtlustada ei luba, siis meenutan,kust me kõik koos tuleme - sovjetiminevikust.Kus oli kirjutamata reegliks,et ühiskond püstitas endale tõkkeid,mida siis partei juhtimisel ennastsalgavalt ületama asuti.Kambakesi ja rõõmsameelselt,ikka innustavad laulud suul ja õndsad näod peas.Mida siis maalidel väljendasid sotsrealismi viljelevad,partei juhistest innustunud kunstitegelased igas liiduvabariigis.
Kui algteema,masodefinitsiooni juurde tagasi pöörduda,siis kas valimistel pöördume ikka ja jälle vanade liistude ja end ammendanud seltsimeeste juhtoinaste manu tagasi ega õpi oma apsudest tuhkagi.Läheme sama retoorika õnge,et kui te meid ei vali,kargab tüüri juurde vana hirmus Ets kes teid koos naha ja karvadega Puutja-onule maha parseldab.
Mul juba tõsiselt siiber neist õudukajuttudest,midas paljudes seltskondades kuulama pean-et kui hirmus on ikka see slaavi neidude lemmikpoliitik,kes neid kogub ja poputab.Poliitvastastel selle mulli varjus hea elamislubasid müüa ja ise slaavi rikkurite käest varandusi kokku kühveldada.
Näen selles teemas sotsiaalset tellimust,mistõttu peaksin käsiloleva venekeelse,Konstantinovi uuriva ajakirjanduse õpiku tõlget forsseerima.Et tekiks meile uurivad ajakirjanikud,kes suudaks rahva tarvis eraldada terasid sõkaldest.Praegu kobate pimeduses
sedastab poliitikumainest pääsenud paadikapten Neemo E Poldre
Õpikust loodan head õpivahendit nii TRÜ kui TLÜ ajakirjandustudengeile
pärast seda kui mu referent,dots. Belobrovtsev on töö üle vaadanud.

No comments:

Post a Comment