Friday, February 17, 2012

EestiPoiss

Saame juba sügisel
näha,milline on meie V kolonni derzaavainimeste ja Kremli peremehe ühine vastulöök meie Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse nutikale salasepitsusele luua internetti E-Fanti nimeline riigikeele õpikeskkond,kuhu juba sügisel lisandub ajaloomoodul Eesti tegelikust ajaloost,mitte senine imelik ulmelugu,nähtuna läbi Moskva meeste prisma.
Vastulöök Kremli imperialistide salasepitsusele saab olema valus,sest ju nad lootsid vene inimese lollitamise jätkumisele,kuna Stenbocki poisid on seni järginud neile idast antavaid juhtnööre ajaloo tõlgendamise ja koolihariduse andmise asjus.Kui sujub nii,nagu mina loodan ja plaan on,muutub järgmise pronksiöö korraldamine üliraskeks,sest puuderdatud ajudega vene noori on Maarjamaalt edaspidi raske leida.
Küll aga pole siitmailt raske leida mõttekaaslast,kes samuti võrdleb kahte koolivenda nagu mina. Jutt on sm Putinist ja Esimesest Andrusest. Tänane EPL toob ära intervjuu tööandjate juhi Enn Veskimägiga,kus endine tuntud ja tunnustatud direktor kinnitab otsesõnu- Ansipil oleks Putinilt mõndagi õppida.Valimissüsteemi ülesehituse juba omandas,uusi tulijaid ligi ei lase.Nüüd teatab Veskimägi,et Andrus jumaldab pugemist ning on arrogantne.Omad vitsad saab ka alailma ülbitsev Ligi,kes samuti lööb sotsiaaldialoogi käega ja jalaga.Riiki ei saa ohjata raamatupidamislikult,on tööandjate pealiku põhisõnum-see pole veel kõik, kui numbrid korras. Ridade vahelt aimub artiklist,et sel moel jätkates mängib partei ja valitsus riigijuhtimise vasakpoolsete kätte.
Riigijuhtimisest veel.Tulin just Toompealt,kus viibisime külalistena Riigikogus koos Soome Ajakirjanike Liidu 17-liikmelise seeniorsektsiooni delegatsiooniga.Meie poolt oli vastuvõtjaid tosinkond leheneegrit koos Riigikogu pressitalituse giidi ja riigikoguja Raivo Järviga.Pärast kohvilauda tänasin vana tuttavat Raivot kättpidi ning tunnistasin,et ta oli parim võimalikest vastuvõtjaist. Puhus suomeksi,oli pädev ning vaimukas küsimustevooruski.
Rõõmustan,et karmi nägu näidanud talv hakkab lahkuma.Homseks lubas ilmajaam juba saartele kaht plusskraadigi.Elame veel
hüüatab paadikapten,ikka teie
Neemo E Poldre rõõmsasti.

No comments:

Post a Comment