Friday, December 30, 2011

EestiPoiss

Põnevat ja huvitavat aastat
ennustab selgeltnägija Paul Globe.Tutvusin eile öösel vene saitidelt,mida ootab teadmamees algavalt 2012. aastalt.Oma usutluses teatab ta venelastele,et algaval musta veedraakoni aastal on tulemas riigipööre,mille korraldab nende pisike Putin ise või mis teisel juhul sünnib spontaanselt ning pühib väikemehe troonilt.
Remargike,ikka poliitikalainelt.Usun,et meie elujärge saab parandada vaid Eestimaa Kodanike Ühenduse sünd,Eesti rahvuste ühendus meil juba on,kuid kolmandas sektoris ega kaugemalgi ei teata temast muud kui nime.Kui sedagi.Kuid inimest,toda väikest,ei kaitse seaduse/tuse eest mitte üks partei,sest nemad huvituvad hallidest inimputukatest vaid iga nelja aasta järel kui vaja oma kaukasse minusuguste hääli roobitseda.Kes viiks mu ettepaneku ellu,küsin.
Lisa ennustajalt,mis üpriski tõepärane.Tema usub,et me tänane Euroliit peagi laguneb,selle asemele sünnivad Põhjala riikide liit-usume teadvat,mida Paul mõtleb- ning liit Rooma impeeriumi järglastest,Hispaaniast,Prantsusmaast ja Itaaliast.Võimalik olevat kolmaski liiduvariant. Aga seitsme aastaga saab läbi ka me euroraha aeg,eluõigust ei anna mees ka USDle ja rublikule,sest nendegi asemele sündivat uued majandusalused.
Millele tulevikkuvaatav Globe tugineb,ikka astroloogiale.Sest 2012 oktoobris algavat 29,5 a. tsükkel, mis alati toovat võimuvahetusi.Toob ka rohkesti näiteid ajaloost,mis seda kinnitavad,ent üksikasjalik ümberjutustus läheks siin pikale.Vihjeks-näpunäiteks asjahuvilisele vaid seik,et Saturni minek Skorpioni olevat alati selliste kolossaalsete muudatuste taevamärgiks.
Kosmosest meid seega juhitakse,vahel paremini,vahel kehvemini nagu ise näete.Ja kogete.
Hoidke aga ikka saba rõngas,soovib
elujaataval kursil püsiv paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment