Saturday, December 24, 2011

EestiPoiss

Peadpööritava kiirusega
lähemale tormavad jõulud ei anna mahti korrakski maha istuda ja elu üle järele mõelda.Kaks päeva tagasi konsumeerisime Järvekeskuse spordipoest Jõuluvana kingikoti tarbeks kummalegi pojukesele uhke riista - rooliga kelgu.Kamin sai Keilast,Rossi värkstoast sepistatud puudehoidiku oma vasakule küljele, Mimmi uue Nokia ning Annikale soetasime eilseks sünnipäevapeoks Uue tänava tea-shopist eksootilisi teesorte otse omanikust inglise noorhärra käest,kellega suhtlesin, oh-imet, tema emakeeles täiesti vabalt tänu Kamilale.Inglane jälle vestis meiega pärast puhast eestit,sest enda sõnutsi juba terve aasta siin elanud-miks siis mitte.
Remargipojuke.Kuna tänapäeval on kõik väärakad aujärjele tõstetud- kõiksugu pedeparaadid ja hälbega kodanike klubid sealhulgas,kerkivad nende kannul hoogsalt pinnale lapsepilastajad e. pedofiilid.Sel nädalal tõusid varjust või ronisid kapist isegi kaks kuju-jalgpallitegelane, koguni rahvusvahelise mainega spordipressi kõrgametnik Margus Luik ning pealtnäha sümpaatne ja vagura olemise kitarrist Rein Laaneorg menuansamblist Vitamiin. Viimane väidab,et saab juba ravi,sest on haige.Miks teised pepuvendade ordu kutid seda tunnistada ei taha,et tõbi on ravitav.
Remark äsja raadiostkuuldud pommuudise kohta.Et Eestis tehakse teede talihoolet hoopiski kiiruspiirangumärkide,mitte libedustõrjevahenditega.Rakverest edasi olla Peterburi mnt nii libe,et paarkümmend kilomeetrit tuleb läbida piiranguga 30 km/h.Järelikult on sõjakulutused ning Kreeka abipakett nii kulukad riigi rahakotile,et me suurimaid riiki läbivaid maanteesid pole võimalik muudmoodi sõidetavaks muuta.Häbi,seltsimehed,häbi.Kuhu on jäänud me kuulsad rahvusvahelised kohustused,miks paigast lükatud prioriteedid.Kas Padaoru/Hädaoru jamad juba meelest läinud,tuulest viidud.
Pojukestest mõne reaga,neid kaht mõnusat selli,väikest Karli ei saa mitte nimetamata jätta.Eile Viimsis väikeses hubases ökotrahteris oma seltskonnaga jõululapsukese Annika sünnal,kus viibis ka Heldor Roots Rootsist,kes valas meile omanimelist kohalikku punaveini,olid me pojukesed kui näidislapsukesed.Elasid sealsamas oma, laste elu ja lasid meil rahus pidutseda,tehes palju nalja õhtu lõpupoole , kui Patrik käis onu Heldorilt vihjetega igasugu loomahääli välja võlumas ja ise ära arvamas...Vähemnaljakas polnud ka Patu vastus Mimmile,kuidas paar päeva varasem nukuteater oli ka. Ahh,ei meeldinud,seal polnud ju ühtki autot.
Eilsest huumorikillust.Miks on lätlaste autonumbril tähed LV.Sest see tähendavat lisavarvast. Et inimese keha koosneb peamiselt vedelikust,on lätlase arvates eestlase põhikomponendiks ...pidurivedelik.Kuna me olla hirmus aeglased,nagu soomlaste arvates hämeenlinlasedki.
Lähen nüüd ja häbenen.Ent enne käin viin Mimmile töö juurde maiust kohvikõrvaseks ning lunastan välja jõululaua-angerja.
Jääge terveks,pidage pidu ning nautige lähedaste seltskonda.
Ning tõmmake rasvane joon alla lahkuva aasta suurtele ja väikestele tegemistele
soovib ja soovitab teie paadikapten Neemo E Poldre
kes naudib hetkel kauni,tiheda kuusepuu seltsi,mille konsumeeris Mimmi
ning dekoreeris nii meie kui pojukeste,ka Sissy ja Rosalinde rõõmuks.

No comments:

Post a Comment