Thursday, December 1, 2011

EestiPoiss

Eluloteriil
on üpris lihtne jänni jääda,kaotada.Kuid seda hinnatavam on võit,kui loos ei anna sulle naiseks Alma,kaasaks daami väga halva.Mina võin end küll õnneseeneks lugeda,sest Liiza,kes meite kahele pojukesele Mimmi, oli/on ilmselt parim võimalikest.Ja lapsed, kes meid vanemaiks valisid, on samuti - parimad võimalikest.Aastalõpueelse kokkuvõttena see mõtteavaldus ju kõlab,kuid ikkagi ajakohane.
Samuti oleks ajakohasem,kui printreklaam bussiputkade tuulekojaseintel kinnitaks
TEIE TASUTUD MAKSUDE EEST OLEME SAATNUD TEISE ILMA 259 USKMATUT KOERA.
Ent tänane slogan noomib TEIE TASUMATA MAKSUDE EEST SAAKSIME EHITADA 259 LASTEAEDA.No ei ehita lasteaedu need seltsimehed nurr-jatud,nemad kipuvad lahingusse koos suure sõjaliitlase Mikihiiremaaga,investeerides Maarjamaa igasse sõdurisse sada tuhat eurot aastas.Nii väidab meie sõjaminister Laar isiklikult.Ja keegi isegi ei imesta,sest nii on vaja.Lastele kogub riik pennhaaval, kui ostame Selverist jõulueelsel suurmüügil magusatahvli.
Mõelge,kui rikutud oleks me järelkasvu tervis,kui sõjakulutuste raha eest ostetaks maiustust. Aga täna see oht ei ähvarda,sest kuigi eilne valitsuse teade kinnitas-Saaremaa sild pole enam meie prioriteet,väitis majandusminister Juhan Parts täna hommikul hoopiski seda, et see tegus keskkonnamõjude uuringute komisjon ei lõpeta,neli miljonit eurot on kulutatud ning need rahaeraldised jätkuvad.Järelikult ongi õigus neil,kes väidavad reformerid toidavad omasid maksku mis maksab,sest eliitkodanike äriprojekt ikkagi.
Pommuudise paiskas välja Luigepoju Ekspressen,kes just avalikustas ilmselt odava raha eest mittemüüdava/äraostmatu neliku ühe kambajõmmi suurbisnise vene ärimeestele pakutava Eesti kodakondsusega.Indrek Raudne usub raudselt,et vene raha ei haise,kui tegemist dollaritega.Iga end Shengeni viisaruumi sisseostnu on ulatanud talle raudselt 3500 euro väärtuses rahapabereid.Pluss väidetavad investeeringud endi siinseisse äridesse... Oma poolteistsada slaavlast on oma andami juba loovutanud elik raudmehe rikkusi rohkendanud. Miks ma ei imesta-sest oravarahva lipukiri on Keegi ei küsi,kuidas teenisid oma esimese miljoni.Kes galojannida või viioldada ei oska,lüpsab vene inimest.Ja nii ongi -mis nad siis sündisid valel pool riigipiiri ning miks on nii rikkad.Dengi na bocku,ja astuge edasi avarasse Euroopasse.Iseküsimus on minuarust see,mida arvavad nutikate rehepappide siinsest eraärist Manuel Barroso kaasvõitlejad.Kes võivad ühel koledal päeval väita-milleks teile Euroopa fondide abirahad,kui meie arvelt teenite niigi.
Mis parata,kui teie paadikapten Neemo E Poldre on pistnud ühe jala
poliitikasse,ilmselt paremalt esimese ja päris sügavale...

No comments:

Post a Comment