Thursday, December 8, 2011

EestiPoiss

Punktipanek
elamisloaskandaalile veel ei õnnestu,kuna printmeedia serveerib üha jahmatamapanevamaid fakte kogu loost.Luigepoju Ekspresseni tegijad on eriti hoos,pakuvad isegi koopiaid lepinguist, millega läbi Eesti Euroopasse kippuvad muulased on maksnud kolossaalseid summasid raudse kolmiku skeemide kohaselt.Pommuudis seegi,et üleilmselt tagaotsitav Moskva pankur Dmitry Akulinin,kes vinnas 13 mlrd rubla on haihtunud läbi Eesti laia ilma pääle.Oli eestlane,sai eurooplaseks koos selle kaasahaaratud 300 mln euroga.
Meie kolm raudset musketäri peaks aga juba värisema,sest nende eluküünla kallale võivad kippuda nood kodustatud slaavi mafioosnikud,kellelt siseministeerium algatanud ostetud kodakondsuse äravõtmise protseduuri.Ja üldse tahetakse Shengeni ruumis vaba kolamise õiguse kõrvaldada kõigilt 147 rikkurilt koos nende kahe sportlasega,kelle pildidki täna meie lehtedesse ülesriputatud.Tallinnas Kooli 1/3 - 14 asuvas konspiratiivkorteris võis kambal olla päris napilt ruumi vaatamata sellele et mängu toodud ka skeemitajate Tiskre maja pluss veel mingi väidetav pind.Lärmi on rohkem kui rubla eest ja õigusega,sest kuivatatud vene rublasid liigutatud vast rohkem kui mitme kasti naelade jagu.
Kurjad keeled kuluaarides kipuvad küll väitma,et lugu üles lõõtsutud teiste parteide pahade peadaalitallajate poolt ning mittemüüdav Raudne olla raudselt äraostmatu,kuigi raha liikunud ja mitte vähe.Stelmahh kinnitab ta ei olevatki krokodill.Et Kolja pole Gena.Aga kes siis,küsiks. Nojah,kui kogu lugu olekski kaelamääritud,süütute poiste uputamiskatse ja väljamõeldis.Aga kes suudaks näiteks mulle inkrimineerida lihtlabasegi poevarguse,kui ma pole kunagi midagi maksmata kotti pistnud,tahaks teada.
Seda,et ma kunstikursusel mulgi mustrit vatmanile manada ei suutnud,pean küll tunnistama. Tudengineiust juhendaja midagi sarnast paberile siristas,kui mustri joonistamist serveeris. Rasvakriitidega.Akrüüliga katmiseks,et vedel õhkõrn värvikile rasvajooned esile tõstaks.Mulle passis rohkem omaloodud mustrijoonis,kus kordusid balti kilud,merihobud, kajakad, kured ja lilleõied...Teine juhendajanäitsik fotografeeris innukalt meie värkstuba,kus Riho savitooted päris vaimuka komplektina hästi mõjusid,ka minu vaimulooming andis kahtlemata piigadele ainest nii kursusetööde kui ajuhaige psühhoanalüüsi tarbeks,kuna mul ju tagataskus tõelise ajuinvaliidi atestaat.Seega võin teha/produtseerida missugust kunsti tahes. Kasvõi lehviva lakaga merihobude sarja,mille pühendasin maestro Jüri Arraku 65.juubelile. Mispuhul just eile avati juubelinäitus Tallinna Kunstihoones.
P.S. Üks nael kuivatatud vene rublasid maksis sovjetiajal terve dollari kui mäletate.Siit selgubki naela,rubla ja dollari kursi vahekord,kui eespoolt midagi selgusetuks jäi.
Parimatega - endiselt teie kunstisõbrast
paadikapten ja elukunstnik Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment