Saturday, December 3, 2011

EestiPoiss

Rozamunde
liignimega Rozella Red elab tunaeilsest alates meie peres.On punase kõhualusega suuremat sorti papagoi,iseloomult rooza ja rahulik.Naissoost ning poole aasta vanune.Oma naljakate, uudishimulike silmadega jälgib maailma veel pikalt pärast seda kui minu omad lõplikult ära kustuvad-sest PetShop klubi daamid Kristiinest kinnitasid -ta elab 24-aastaseks.
Pojukestel oli õnne ja rõõmu hirmsasti kui meile sisse astudes uhiuut puuri silmasid milles dekoratiivne tibukene oksalt oksale kepsutas. Vahel ka säutsatades. Ja kui veel Mimmi pakutud porgandit maia näuga krõmpsutades seda vahepeal jala alla pistis-oh seda üllatust.
Ja üllatute teiegi kui Sebastiani omapärasest huumorist osa saate.Eilsel laupäeval, kui lapsevanemad Soomemaad väisama purjetasid-Tallinki alusel loomulikult- toimus meil kena pannkoogihommik.Patrik uudistas niisama toa ja köögi vahet,aga Sebastian loksutas hoolikalt käsimikserit koogiseguastjas.Mimmi naaseb keldrist moosipurgiga kui end lauda sätime ja näitab võidukalt sõjasaaki-Ära tõin.Kas keldrist vihmaussi kaasa ei võtnud,pärib naerusel suul koogimeister.Et puhkeda naerma Mimmi vastuküsimuse pääle Sööd sa siis pannkooke vihmaussiga. Ei suutnud kõrvale jääda minagi- Ei, ta käib vihmaussiga pärast sööki tänaval jalutamas,kaelarihmaga ja puha...
Pole siis imekspandav õhtune seik. Sissy jookseb jalgadega segamini poiste poolt toa keskele vaibakesele ehitatud liikluslinnaku kus mänguautode teed palistavad mitmed päeval ostetud liiklusmärgid. Patu ahastab.Kas helistad politseisse,küsin kaastundlikult.
Ei, politseikoerale, põrutab mees südametäiega.
Politseijutt viib mõtted Kennu-pojule.Siseminister Vaherile,kes pole julenud avalikult tunnistada milleks talle indrekraudselt vaja taustajõudu kutsumaks korrale Barroso seltskonda kui neil taas kord vallatud suhkrutrahvid,küüslaugutrahvid vms pähe tulevad.Ainult Podolski maffiapealik Larkin oma kambaga suudab uue Kremli isandaile teha füüsilisi märkusi kui vaja Eesti põllumeeste eurotoetusi teistega samale nivoole kergitada.Palvetest nende isandameeste puhul ei piisa,sest Moskva pisaraid ei usu,teame kõik.
Usun nüüd sedagi,et noored võltsisamaalased said lihtsalt valesti aru laulust



Maa tuleb täita ..., lisades sinna...venelastega.



Mulle meenuvad ammused ajad,mil iga inimene siinmail unistas suure liidu purustamisest, toksides omaenese väikese kirkaga kolossi alusmüüri kallal.Sama diili üritavad nüüd Raudneindrek, Stelmahhi Kolja ning kolmas musketär,riigikokku pugenud Kabrits.Kui pühenduvad inimkaubandusele,muulaste sisseostmisele.Rahvas juba irvitab hädapätakaid,et iga miljonäri käest küsiti vaid 3500 eurot kui majutasid kogu kamba Tallinna vanalinna kitsukesse korterisse.Õnneks vaid paberil,sest pärismiljonär või maffiaboss ühiskorterisse ei ronikski.



Kogu Eestimaa progressiivne üldsus ootab põnevusega,millega eliitpoisikeste rikastumise katse lõpeb,kas tehakse tagumikud tuliseks ja visatakse uksetaha kui tuppateinud kassid või läheb elu niisama lihtsalt edasi ja poliitbroilerid saavad uue võimaluse.Kuniks astub lavale Andreas Breivik,viimane kohtumõistja.



Kui teategi vastust,ärge helistage ega tülitage



kogu seda parteijama võtab juba sovjetiaegadest saati huumoriga



teie tarmukas paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment