Thursday, December 29, 2011

EestiPoiss

Maailm pole enam endine
turgatas eile põhe mõte kui liipasin päikeses säravat päeva nautides Nõmmele panka vahetamaks oma deebetkaarti,mille aeg tiksub täis just aastavahetuseks.Ja võib takistada me uusaastapeo arve tasumist India restoranis Bollywood.
Ja endine pole kaunis ilm seepärast,et reimometsad saavad nüüd oma vikerkaarelippu kõrgemale tõsta-Vladimir Uljanov oli MEIE MEES,tubli homovennike,kelle naine korduvalt ajalooannaalides tituleeritud kui võitluskaaslane,mitte elukaaslane ega naine, see piinatud/muserdatud välimusega Nadezda Krupskaya.Veits kahjugi mul daamist,kes pidi pealtnägijate sõnutsi taluma oma kikkhabeme müramist kodus sirmi taga teiste tublide parteilastega.Kas omamaised asjaomased seltsimehedki ei peaks partei looma, ma küsiks.Vabandusi siis lihtsam leida,usun.
Mu umbusklik Mimmi küll ei usu,et kõigi maade töörahva Suur Juht oli pederast,ning arvab,et teiste pedevennikeste armastuskirjad ja kogu lugu on fabritseeritud.Millal enne on punased tõejuttu rääkinud,panebki kahtlema.Klaaskastis vennike on ise kah vait ega kosta enda kaitseks midagi.Ju usub,et erinevus rikastab.
Tehku mis meeldib,ütlen ikka. Peaasi kui mind ja mu peret oma räpastesse tegudesse ei segaks. Sest mul hoopiski teised ideed ja ideaalid.Hakata näiteks investoriks ning paigutada mingi väike summa US Techonology arengusse.Et mingigi rahaseeme kasvaks.Kui Google-plus ja Apple peaks kosuma.Esimesele ennustatakse Facebookist suurematki edu algaval aastal.Näis-näis.Aga kulla ja hõbeda hinnad liiguvad langusjoones.Mida arvasingi ning ega erutunud Davidi pakkumiste peale kui nõrganärvilised käe särava kollase metalli järele sirutasid.Et ülisoodne ja ainulaadne ja tulus...
Üliheaks ja tulusaks pakutakse ka elektriauto soetamist.Sest olla tuvastatud,et laetud akudega särtsuauto koduakna all võib ja suudab rahuldada pere voolutarviduse paaril päeval,kusjuures tiksuvad isegi kodumasinad,mitte ei sära vaid lambid laes.
Mõtleme veel.Sest nagu elu näitab,on Eestiski pidevalt vooluta paarist sajast perest kuni paari tuhandeni.Kuigi sõbrad elektri-sandorid ei häbene küsida püsitasu voolu laekumise eest.Ega maksa enam kinni elektrita jäämise kahjusid,sest milleks.Ise süüdi kui ei osta elektriautosid...
Lõpetaks jõuluaegse hingekriipiva,kuid vastuseta küsimusega.
Kas teilgi elab külmkapis keegi,sest igal õhtul on seal toitu vähem kui hommikul.Ja pea pidevalt on seal tuli sees,lamp muudkui põleb.
Vastust ootab telefonitsi või meilitsi ikka teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment