Sunday, December 11, 2011

EestiPoiss

Mõni päev
on väga-väga ilus.Mõni päev on kohe ilusam kui teine,on öelnud värsisepp.Justnagu minu eilne laupäev.Saime Mimmiga väisata Kaupmehe-nimelist hulgiladu,et osta tarvilist jõululauale. Ka Berit ja Eero assisteerisid ning leidsid mõnda vajalikku.Pärast siirdusime Kadaka tee autoteenindusse,kus lunastasin remondikojast välja lapse kasutuses oleva Mitsu Lanceri, millele üks puu tagant otsa jooksis.Normaalne,tuttav värkstoaomanik polnudki nö autokooli õpingurahale midagi hirmsat otsa keevitanud,kuid jõulude eel loeb igaüks seda,mida välja annab. Nii et tütretirtsule igati lahe kergendus.Kaminapaigaldaja Valdis kah helistas,täna laekuski koos kamraadiga et juppe majja kanda.Seletades,et transatöö pole tema ampluaa.Kelle siis,küsiks.Kui minult nõuti kõrgemat hinda,sest muidu toimetatavat vaid maja ette... Missunderstanding vast laheneb homme kui mees võtab kontakti müüjaga.Neid oli ju kaks - Kristjanson ja Jürgenson.
Inglise keele Kamilale panin juba vabanduse teele,et homme ei tule,sest fire place tegemisel. Aga reedel läheme klubi Unic jõulupeole Kurtnale,kus motomuuseum koos ühe trahteriga ning ööbimisvõimalusega.
Ent praegu hakkame pihta kolmanda advendi piduliku perelõunaga.Ja täna Ken Barbist ei räägiks,sest kuigi jäeti toolile,pole tal enam mõtetki kunagi enam ministriks hakata.Sest nagu klassik on öelnud -tal ei tule midagi välja või tuleb kõik välja....
Parimate advenditervitustega
ikka teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment