Wednesday, December 28, 2011

EestiPoiss

Blondiin
pidi olema too TiinaJõgeda sõbrants,kes oskas küsida
-No oli siis Jeesuslapsukesel vaja sündida just suures peomelus ning otse praeguseks pingeliseks shoppamisperioodiks,kui kõigil on niigi kiire...
Ja mul jätkus eile vastu ööd üllatusi,kui lugesin mida vene ajaloolased arhiivitolmust üles leidnud.
ipnews.org pakkus tutvumiseks Grigori Zinovjevi armastuskirju Suurele Juhile,kus meenutab nende voodis vahelejäämist Nadja Krupskayale Zürichis ning ühist mõnusat armupesa pagendusonnikese naridel Razlivis ja heidab Leninile ette kõrvalehüpet Lev Trotskiga.Kas siin ongi varjus põhjendus, miks hilisem, stalinlik kompartei vihkas pederaste ja sõdis nendega.
Huvitav,et vana Vunts kes nii palju kompromiteerivaid ürikuid hävitada käskis,jättis need alles tulevastele põlvedele. Ja minu küsimus-kas oma iidolit maamulda sängitada on lihtsam kui nüüd vene rahvale selgitada, et vana pederasti koht pole klaaskirstus seal mausoleumis.
Tänane,28.detsembriga dateeritud Päevaleht kinnitab suurelt esiküljel,et partei ja RAHA võim valitsevad endiselt me vabakssaanud Maarjamaad.Sest lisaks kolmele aferistiloo autori Dannar Leetma südamlikule vabandusele sulleradvokaat Viktor Kaasiku ees on nüüd paati karanud tubli katusorganisatsioon AS Eesti Ajalehed,kes katsub taas nutivenna maniskit puhtaks küürida.Et ei petnudki poiss Manitski Jaani miljoniga seosese hipodroomialale majaehituse plaanidega,mis puhul aplad pealinna ametnikud oma kärsad rahamolli ligi kiilusid,osa isegi kohtuasjad kraesse said.Aga vaat Viki on meil üdini aus,ta ei tunne selle mehe venda ka,kes altkäemaksu pakub.Selle väite kinnituseks on esiküljesuuruse vabanduse juurde paigutatud kahtlaselt naeratava vana rebase enda foto.Pelgan,et nüüd vast lähebki tõeliseks rebasejahiks ning kolleegidest küttide tulerauad varustet hõbekuuliga. Mingi tavalise tinaplönniga ju seda ulukit maha ei võtaks.
Remark.Võtan mütsi maha oma ülikooli õppejõu David Vseviovi ees,kes argumenteeritult väitleb vastu juhtpartei ja Sõjaministeeriumi kavale nimetada saksa mundris sõdinud kaasmaalased vabadusvõitlejaiks.Kes nad meie ajaloo kontekstis kahtlemata olidki.Oma sõnade kinnituseks väidab Vseviov, et meid oleks lääne pool raske mõista,sest saksa mundri selga pannud belglased polnud kindlasti vabadusvõitlejad... Miks meie poisid seda olid,keeldub põlisvaenlane tunnistamast. Vseviov tõdeb sedagi,et praeguselt pingsalt sisepoliitiliselt olukorralt rahva tähelepanu kõrvalejuhtimiseks oleks Kremli päkapikkudel see kont kui koeramaius hambus.Ning lõpetab
-Ma ei arva,et see samm oleks praegu mõistlik.Aga ega kõike peagi loosungite tasemel tegema. Inimestest võib lugu pidada ka teisiti.Võiks näiteks hoolitseda nende toimetuleku ja tervise eest.
Raske on siia midagi mõistlikumat lisada.Nii lõpetabki laenatud mõtetega
teie elukunstnikust paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment