Friday, September 16, 2011

EestiPoiss

Õppimine on valgus,mitteõppimine - pimedus
Mind huvitab,kes dirigeeris paarikümne aasta tagust võitlust vene keele õppimise vastu.Kas see sama seltskond naudib nüüd oma töö mõrusid vilju ja paiskab maakeelsesse printmeediasse noid slaavikeelseid roppusi.
Otsa tegi lahti EPL,kes pillas vaimuka fakti.Inglismannide high society tähendavat hoopiski hui sositeli.Värske Eesti Ekspressen sekundeeris täna pildiallkirjaga,kus tõdeti,et Hiinamaa disainer Hui Wam Dam olevat loonud imekena kollektsiooni punastest lipsudest.
Millega vastavad Postimees ja Nelli Teataja,saame näha ehk homme.
Küll aga märkasin,kuidas reageeris pronksiöö lahinguile me tubli KaPo e Kavalad Poisid.Kes olid hirmul,et viies kolonn laadib ära keskaegsed suurtükitorud Ain Ervin Mere nimelisel puiesteel punalaevastiku ohvitseride maja peaukse ees,mis enne sõda oli Eesti Ohvitseride Klubi,nagu pealinna vanimad elanikud mäletavad.Ja ilmselt lasid kapokad need mustad ähvardavad torud armee arsenali varjule viia.Igatahes täna pärastlõunal polnud enam maja ees ka ajaloolisi ankrukette - või said metallikratid jaole.Peaksin küsima pealinna ajalooharulduste valvuri käest,kelleks on Boriss Dubovik.
Tähelepanek elust enesest.Kuna me suure linna ja lähiümbruse ehitajakalduvustega mehed on läinud üle väikese lombi ning hakanud küprokipanijaiks,on soomlasteks hakanuist vabad kohad täitnud Maarjamaa äärepiirkondade noormehed.Köögiehitajate brigaad tuli Pärnumaalt,aia ehitajaks palgatu Harjust,tänased õhksoojuspumba paigaldajad kusagilt paarisaja kilti tagant.Mis on selge märk sellest,et omakandimehed rabavad tööd teha kusagil kaugemal.
Remargipojuke.Ajaleht väidab tõsimeeli,et bensiini kõrge hind on niitnud ostjaskonda ning nii bensamüüjate tulunumbrid kukuvad.Nad olevat sunnitud tõstma hindu.No miks küll,tule taevas appi. Kas seepärast kerkivad ka toiduainehinnad,et paljud ei jaksa enam toitu osta ning kaupmeeste tulud kahanevad.Kas see asjaolu tõendabki,et EW on eliitkodanike äriprojekt nagu kurjad keeled väidavad.
Kes suudab veenvalt tõestada vastupidist
pakkuge teie käsutuses olevad fakte paadikapten Neemo E Poldrele

No comments:

Post a Comment