Wednesday, September 14, 2011

EestiPoiss

Mure on väike aga suur skandaal
mis ei puuduta täna suurekaliibrilist valevandujat,vaid hoopiski keskerakonna häälekandjat Kesknädal. Kes põrutas otsesihtimisega Ärma turismitalu pihta,kasutades internetist laenatud mikihiiremaa staarfotograafi Jill Greenbergi pilti töinavast lapsest illustreerimas nõudlikku sloganit Ärma talu raha lasteaedadele. Hunti ja ajakirjanikku toidavad jalad,aga nagu tavaliselt mindi toimetuses kergema vastupanu teed...näpiti pildike otse internetist.Justkui poleks keskerakonna valijail vaesusest nutvaid lapsi olemaski,ei mindud ei Koplisse,Maardusse ega Lasnamäelegi,rääkimata Sõle tänavast.Nüüd röövib pildi teinud tädi mees kesikukontori vist puupaljaks,sest autorikaitse seadus sai julmalt põhja lastud. Oravarahvas,oravarahvas,rõõmusta lauldakse vist täna igas teises kirikus.
Mammonakummardajad-bensiinimüüjad on aga raevus.Sest imepisike bensiinijaam Sõpruse pst ja Linnu tee nurgal,omanikfirmaks Kaubserv ja nimeks 5 pluss,teeb aastas 140 mln käivet ja teenib rohkem kui 11 mln ärikasumit.Tippröövlid eesotsas Statoiliga ei saa ligilähedalegi,sest kes korra nende hindadega tankinud,selllel enam teiseks paagitäieks raha ei jätku. Aga nimetet väike jaam on tegija ning teenib käibe pealt,müües linna soodsaimat kütust. Statoili 2,2 mln pisukene kasumitibake näitab kätte,et ahne kaupmees upub oma rahahimusse - ja kurdab,et väike konkurent müüb ilmselt salakütust...Oleksin kui siil põõsas ja õpetaks ahnureid -lööge hindadele serviti ja katsuge kasvõi kuu aega pakkuda autole jooki mida eesti inimene oma palga juures osta jaksab,ja uskuge...raha tuleb.
Mina-mees aga kurta ei tohiks,sest taastusravi sujub tõusvas joones.Täna sain koduse töö eest puhta viie.Pidin panema kirja oma harjutustekompleksi...mida jalale,mida käele.Nagu instruktor Kaia on õpetanud.Pealkirjastasin uhkelt Harjutusi iseseisvaks eluks by Kaia Otti
Ka parafiinisoojendus lukkulöödud jäsemeile on igati asja eest,massaaz jälle omaette teema.Kaks massööri,nii noorem kui vanem,on huvitava käekirjaga, omanäolised ja püüdlikud.Rõõmustan päevast päeva,et mu stiil -käia vähemalt korra aastas taastusravil tõstab toonust,parandab enesetunnet ja elukvaliteeti.
Remark.Eilne õhtu klubirahvaga Alfredi pubis oli kui M-klubi kokkusaamine.Poole pealt, kui kibedamad autojutud räägitud liikus meeste mõte näitsikutele.Enamus meist, vanemaist, olid kogenud Ukraina ja Valgevene devushkate lahkust ja sarmi.Kaspar avaldas tunnustust hohollimaa teatud alade mimmide ilule unustamata seejuuures,et valgevenelannade seelikud lõpevad tihti nö veepiiril,ju siis hargivahel.
Reklaamimaailmast.Endise peapostkontori kõrval paelub pilku reklaambanner,millel politseinik kamandab Jalad üles.Mulle meenub äsja Moskvas politseinikeks muudetud milits,kes karistas LE rikkujat kohapeal seaduse täie rangusega..vägistades teda oma eraautos.Poole päevaga olid ta kolleegid mehikese kinni nabinud kui keegi naine kaebas.
Nii et jalgade ülestõstmise korraldus seal maal siis igati omal kohal oligi.
Remark.Eile selgus lõplik tõde.James Bond pole kunagi osalenud ei Eestimaal ega me pealinnaski kurikuulsail inglise poissmeesteõhtuil.Sest taaskord leidus baaridaam,kes ei teadnud mis vedelik on vodkamartiini.Paadikapten Neemo E Poldre usub teadvat
ja soovitab teilegi,kui tahate.

No comments:

Post a Comment