Saturday, July 30, 2011

EestiPoiss

Kurjad,õelad
ja frustreerunud on eestlased,kõlab käibetõde.Miks ei peakski olema,pärin mina.Kui igaüks kipub mind õpetama kuidas on õige elada.Juudirahva eestkõnelejast proua tõstis üleilmset kisa,miks Tallinna Ajaloomuusem on pühendanud kultuuripealinna ühe väljapaneku kurikuulsale tallinlasele Alfred Rosenbergile.Olevat ju teine hoopiski surmamõistetud natsiroimar.
Teine tähelepanek samasse lahtrisse.Erna retke ajalugu,mis mahub tosinkonda aastasse, on lõppenud.Tänavune olevatki viimane. Korraldajad väidavad,et kuna eestlastel on kodukoha loodusetundmise eelis,polevatki mõtet jätkata.Aga kus ja kellel seda poleks,küsin mina kui armeeteenistuse läbiteinu.Keda huvitab tegelik taust,selgitan.Kremlimeelsed on algusest peale hurjutanud,et punaarmee okupatsiooni vastu tegutsenud inimesed olid kurjategijad...Ja kuna viimaseil aastail on siinsel maastikul lahingutegevust harjutanud isegi hiinlased,on see fakt Moskvale eriti valus.Loen seda isegi põhipointiks.Õige veel vaja,et Moskvale territoriaalseid vaidlusi esitanud hiinlased nii lähedal püsse paugutavad.
Nii et ostanovite muzõku,tov.Anzip,ubeditelno prosim ja ongi kogu lugu. Pizdets katjonku,kui tahate.Ning siit saab lisa eestlase mentaalsele hoiakule. Ükskõiksusele ja käegalöömisele.
Kas võime sama väita ka meediasõnumi kohta,mis väidab,et soomlased teevad ligi neljandiku meie toidukaupluste käibest,ostes kokku mida neil vaja.Humalavee kääritajate isand Tarmo Noop kinnitab,et nö õllekohver olevatki nende tarbeks produtseeritud.Tule taevas appi.Kui tulnukmuulased valdaks pärismaalaste keelt, nõuaks nad kohe võrdset kohtlemist.Ja narvataguses Ivangorodis saabuks müügile viinakohvrid,sigaretikohvrid ja ravimikohvrid...Sest piirikaubandus toidab ju neidki.Ning batja Savisaar saaks oma valijaskonnale rakendada ostlemismaksu, jõeületajaile paadimaksu ja midaiganes...
Huumori kooli teemal.Teises kvartalis 45 prossa Eesti Energia puhaskasumit tõstnud Sandor Liive on meediarünnakute tõttu kottitopitud ning piiksub,et suureneneva rahasüsti toel saab ta firma pakkuda täiendavaid teenuseid.
Nomidajuttu,poiss.Viimase weekendi vihmased tormituulekesed jätsid mitmed tuhanded eesti pered elektrivooluta ning isegi olemasolevate,lubatud lepinguliste teenete osutamisegagi jäid sa hätta.Pole ju lootuseraasugi,et suureneva väljalüpsi korral ülekandeliinid tugevnevad...
Naastes piinatud ja vaenatud juutide manu.Ajalugu mäletab,et juudisoost Tallinna vanglaülema Viktor Feigini juhtimisel mõrvati elajalikult sadu eestlasi.Ka olnud sama juudi käsi mängus Pikast Hermanist sinimustvalge mahavõtmisel 1940 koos Herman Gutkiniga,teise juudiga.
Ja üldse on inimesed hoopis kurjemad kui eestlased.Näiteks norrakas Anders Behring Breivik,kes äsja tappis ligi sada noort inimest Norras vanuses 14...17 aastat, plaanis rünnata ka kuningakoda.Aga kuna täiendavate pommide valmistamine võtnuks palju aega,jäi see tegu tegemata.

No comments:

Post a Comment