Thursday, July 28, 2011

EestiPoiss

Kahtlen tugevasti
kas minu kolleegid on kunagi kuulnud keelust kirjeldada kuritegude taustamehhanisme, näiteks omatehtud lõhkekehade puhul hoiduda koolituse pakkumisest.EPL sedastab Norra politsei tublidust Breiviku tausta eelneval tutkimisel ja väidab,et varakult hoidis üheksakorruselise majas ühes korteris mõrvar ja pommimees 0,3 kg naatriumnitraati ja 150 kg alumiiniumipulbrit,olles varemalt soetanud kuus tonni väetist.Koguste õige vahekorra leiab huviline kindlasti internetist.Kus omavahelist lävimist valmistub kontrollima Maarjamaa politsei.Kahtlustan,et vajaliku rahareservi tarvis lähebki kohe lahti mentla abijõudude koondamise järjekordne laine.
Tavaeestlase loomulik käitumine,on mul põhjust öelda jurist Merle Liivranna keissi kohta. Südi daam võitis pealinna ametnikke kohtus kui oli nõudnud kahjutasu teeaukudes purunenud rehvide eest.Nüüd ründavad teda autoomanike hordid sama murega. Daami vastus oli pehmelt öeldes kummaline.Kuigi otsus annab julgust ja tuge,on iga juhtum siiski unikaalne ning iga löökaugust läbisõitu ei pruugi ka kohut käies hüvitada.Pilk tuleks peale visata ministri määrusele,kas teatud läbimõõdu ja sügavusega auk on lubatud või mitte.NO TERE TALV,KUI MOTIKAMEES PANEB PEAKAT,MIS LUBAMISEST ME RÄÄGIME.
Tavainimese kaitsetu olukord paraneb vaid siis kui oravarahva ja hundisilmlaste vastuolud veelgi süvenevad.Loodan,et siis on Partsujukule iga teeauk hea,mis kilulinna meeri toolijalad kõikuma pistab...
Pistaks tänaseks punkti ja kipuks kinno Sõprus,kus pressiklubi Impressum kutsel leiab aset kohtumine tänase tuntuima vene dokumentalisti Sergei Zaitseviga.Panen seks puhuks selga oma tuttuue kinomehe Tsärgigi,kuna vaatame koos dokfilmi Liitlased.
Püsige ikka rõõmsail laineil,soovib paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment