Wednesday, July 27, 2011

EestiPoiss

Kapitalism
polegi veel päriselt Eestis,armastan ikka öelda kui lähen mõnda tühist vidinat ostma ega leia.NAgu nüüdki,mil olen mitmest poest jälitanud vannitoakraani külge riputatavat kroomtraathoidikut pesemisstaffi tarvis.Sest kus ikka hoida oma shampoonipullokest ja pesuharja.
Mitugi muret eelmise kannul. EPL kurdab,et suitsupääsukesi jubeharvaks jäänud.Igati loomulik ajal,mil piiratakse suitsetamist,promotakse Esigaretti ja ähvardatakse,et suitsupakid olgu luikvalged.
Nagu me rahvuslill,on hääbumas ka rahvus.Või vastupidi. Kõikvõimalikud taimemürgid on suretamas rukkilillede populatsioone.
Midagi head ka.Tallinnas saab juba üürida tunniautot justkui tunnisauna.Firma nimi tundub olevat Minirent.Lasnamäelt või Mustamäelt saad pärast maksmist hübriidauto, millega kaasas kolm telefoninumbrit.Esimene avab autoukse,teisega käivitad ja kolmandaga lõpetad teenuse,suled uksed.Minu arust nutikas leiutis,justkui Skype või mobiiliga parkimine.Kõike taolist innovaatilist õnnestub lahedasti müüa maailmale, teha rahaks. Kas taolised projektid polegi need,millest unistas me rahva kunagine lemmikpresident Lennart Meri.
Tilluke Toyota Prius on salatiroheline ning sellega liikumise tunnihind on kümme euri või 80 raha päevas.Ainult pealinna piires tohidki vurada ning piirmääraks kakssada kilti. Mujale minnes maksad lisatasu neli senti per km.Linna lähiümbruse asumid nagu Viimsi, Laagri, Kallavere on lisamaksuvabad.
Et jutt liiga reklaamimaiguliseks ei kisuks,lisan olmeseiga.Bussijaama parklas tabab automehe silm valge kaubiku kalligraafiliste kirjadega Aja Levi.Tuvastan kohe,et see polegi muud kui mu lapsepõlve vana hea Ajakirjanduslevi.Projekti Kodu Korda raames käisime täna Mimmiga Linconas ja Põrandastuudios tutkimas köögipõranda uusi võimalusi
Keskturu väravas, parklas selgus ka,et Mimmi oli rohkem kui veerandsaja aasta eest leidnud endale mehe parima võimalikest.Otsustage ise...mees annab küsimise peale suurema summa toitvate juurikate ostuks.Paaritunnise ooteaja järel naastes lehvitab ta uusi suvehõlste mu üllatunud näo ees.Vaat, mis ma leidsin.Piisavalt napid ja läbipaistvalt õhulised,et mees ei nuriseks.Mida ma loomulikult ka ei teinud.
Sest mees jääb meheks,nagu Saku õllereklaamis väidab Jan Uuspõld.
Olgegi siis ikka jatkuvalt vastassoo silmiski tublid mehed ja jääge terveks,et rõõmsad päevad teid mitte maha ei jätaks,soovitab soojalt kuumas suves lonkav mees
kes sai just postkastist oma elukreedot kinnitava orange Tsärgi KINO PEAB SAAMA, seljal tunnussõnaks Sponsor,kuna osaleb filmiprojektis teie paadikapten Neemo E Poldre,kelle üheks lemmikparooliks noorespõlves oli No see mees paneb küll kitsasfilmiga laiaekraanilist, kui mõne mehe ülbe loba mõõdutunde piirid ületas

No comments:

Post a Comment