Sunday, July 10, 2011

EestiPoiss

Tere,mu tutikas Samsung
see läikivmust läpakas ongi mu uus teekaaslane,mille koos Jensuga kutsusime eile koju Elioni salongist Järve Keskuses.Vanas rahas oma kuus tuhat eeku tuttuue ja kolmeaastase garantiiga moodsaima rüperaali eest pole hullult palju plekitud mitte.
Juhtmevaba hiirepoiss ning veokotike maksid kah sümboolset raha.
Lausa sümboolselt võttis eesti keele õppimise kaitseks sõna Savionu üks favoriite
Yana Toom,kes kinnitas+ eesti keele õppimine alaku lasteaiaeast+"Siin riigis elavad eestlased,kes meie keelest aru ei saa..."
Vähe teid,kuratikuid, siit küüditati,öeldi meile vanasti vahel vihahoos...Meie külalistulnukas Toom on veits viisakam,kui sedasi väljendub.
Miks mind haaras siinjuures raev Savipätsi vastu, pole raske seletada.Va õnnetu päss mängib ju tulega,millest võib tõusta kord leek.Rahvussuhted on habras jää,mis ei andesta komistamisi,väärsammu.Siin oled justkui miiniväljal,kui mõistad.
Sina ehk küll,aga kas ka oma vihmavarjuhoidikuile ja sofikestele luigelaulu esitav vana Hundisilm,seda ei tea kinnitada ega uppi lükata.
Samas,ega tal kah kerge ole.Keskmeedia väitel tahtnud Tallinn sünnitada prügiveoks ja tänavakoristuseks linnafirma astumaks vastu välismonopolide lüpsifirmadele ning alandamaks hindu.Kuid riigilt kogujad võtsid ilmselt partei ja valitsuse korraldusel ning prügifirmade Veolia ja RagnSellsi rahade toel vastu riigihangete seaduse ja sellega seonduvate seaduste muutmise seaduse,millega lausa keelati kohalikel omavalitsustel ise prügi koguda ja vedada tsitaadi löpp.Kus on siin paljukiidetud talupojaloogika,mida alati eestlase elustiilis esile tõstetud.Pole talupoegi,pole loogikat,pole ka tervet mõistust,väidan mina.
Vaielge vastu kui suudate, nõuab paadikapten
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment