Saturday, July 23, 2011

Eesti Poiss

Lubadus
mis tuleb täita olgu kõigepealt.Rahvamees ja poliitikamees Igor Gräzin on visanud killu,mis ilmselt tekitab lainetuse me konnatiigis veel kauaks.
Poiss manab EE kontorit,kes juskui lüpsaks publikut omaenese lustiks,mitte riigi hüvanguks nagu seni kõik teadsime.
Lisan tsitaadi,sest see on seda väärt.
Meditsiiniline remark.ASi Eesti Energia aktsionäride koosolekuks on majandusminister,kes kutsub ennast koosolekuks kokku.
Koosolekul hääletatakse,kusjuures ka elektrooniliselt.Seal loetakse hääli, aktsionäride s.t. ministri hinge ja keha eri osade vahel on solidaarne vastutus.See ei ole haiguslugu.See on ASi Eesti Energia põhikiri.
Tsitaadi lõpp.
Ja nüüd trollide maale,kus halli rublaaja lõppemise järel kolme perega autodel seigeldes tundsime end kaitstuna kui vanajumala seljataga.Aga eile kukkus keegi politseivormis moslemisõber Anders pealinnas inimesi tulistama.
Seni turvaliseks ja igavaks põhjamaa pealinnaks peetud Oslot vapustas eile valitsuskvartalis toimunud plahvatus ja peaministri erakonna noortekogu kohtumisel toimunud tulistamine.Ajendiks väidetavalt Norra vägede kohalolek Afganistanis ning prohvet Muhamedi solvamine.
Kes keda ja milleks,pajatab me homne printmeedia.Eilne mu vana semu,miljonär
Kalju uue mustjasmetalliku Jeep Patriot aastast 2009 sisseõnnistamispidu Kullipesas saab järje kohe nüüd Rohuneemel.Väimeespoeg Eero sünnipäevapidustustel.
Mu lugu muutub järjejutuks,sest naasime Jensu perega poolepäevaselt aiapidustuselt, tegevusrohkelt Eero sünnipäevalt.Noori,päevakangelase ülikoolisõpru ja Beriti Hiinamaa seltskonda äsjaselt maailmanäituselt oli kokku üle veerandsaja.Väikelapsigi mitte vähe,peo kunnide rollis kaks Karli.Patrik vaimustas meesperet oma jalgpalluri pommlöökidega ning teeskles raskelt vigastatut kui pall vahel teda tabas,lausa vähkres murul ja oigas oma teeskluses vaimustusest.Tagasiteel pakkus elamusi hoopis Sebastian,kelle pöördumised roolisoleva ema Ksenia poole algasid ikka nii Kuule,naine.Mingi Pirita teel uimerdava suure bemmi kohta küsis Kas ta magab siin. Pärnu maanteel kippus konkureerima cabrio Saab,millega paarissõitu tehes osutus Ksenia nutikamaks reavahetustel.Kas me võistleme temaga,pärib Sebastian uudishimulikult.Kui ema tagantkätt teda sõidu ajal kaelustab,hüüatab poiss Kuule naine,hoia rooli.Fooritulede puhul õpetussõnad jätkuvad.
Ja nii veeremegi kodumaja ette,kus meid võtavad vastu Mimmi ja ta ammune sõbrants Marika,kes tulnud külla Birminghamist ja lahkub homme jälle lennumasina pääle, et mingi kolme...viie aasta pärast jälle taaskord naasta.
Ega,s kedagist.Olge nigu olete,soovib paadikapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment