Thursday, July 21, 2011

EestiPoiss

Kaunis kuuma juulihommikut kõigile suvenautijaile
mina igatahes kaifin täiega.Ja pean plaani enne taaskordset saareriiki põikamist veel väisata raamatupoodi ning mõne suurema poe musooniletti soetamaks Kukrite uut helikonservi Oma küla laulud.Eile vist kuulsimegi Tomi esituses Buldogi pubi endistes ruumes einestades ühte uut,ennekuulmatut laulu.
Remark.Seni viimane Luigepoju Ekspressen laksab mönusaste kahe poliitgigandi suunas.
omad vitsad saavad nii palavalt armastatud PM kui ka ärimees Kaiserilt miljoneid laenanud Hundisilma Eedu.Et kumbki ei kurdaks nagu teda oleks unustet.
Ega nutaks Avaliku Sõna Nõukogu esimehe pintsakurevääre märjaks.
... on riigina omadega sassis.Rikaste ja vaeste vahel on ropult suur vahe,mis kasvab järjest suuremaks tänu ettevõtlikule diasporaale ja valitsuse kuritegelikule hoolimatusele nende vastu,kes elavad allpool vaesuspiiri.
Küsimus suurele ringile.Millist riiki peab silmas ajakirjanik Patrik Galey.
Aga meil siin Põhjala servariigis sujub endiselt hästi.Suvi on toonud kilulinna hotellide täituvuseks pea sada protsenti vaatamata tavatult kõrgetele hindadele.Nii teeb Viru hotell üheinimesetubadele jatkuvalt tuhandeeroseid hinnapakkumisi ning jõukam reisisell sedagi ei pelga,vastasel korral tuleb kihutada Pärnusse magama, mida moskvalased juba teevadki.
Pealinna busse ja trolle nimetatakse kasvuhooneteks kuna neis valitsev kuumus on sõitjaid minestamiseni viinud.Lahendust näeb TAKi suhtejuht Roht kaasreisijate hoolivuses.
Kutsuge kiirabi,sedastab ta.Hall mass nuriseb kommentaariumites,miks bussides pole konditsioneere.
Kas nad kannataks välja asjakohase piletihinnatõusu,küsiks mina.
Kuna vastust teab vaid tuul,ärge helistage,kirjutage ega joonistage.
Ja jääge terveks,soovib paadikapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment