Thursday, November 11, 2010

EestiPoiss

vapustavaid muljeid eilselt kohtumiselt Moskva TV saatejuhi Arina Sharapovaga tahaks pakkuda.Hämmastavalt sarmikas,intelligentne,sõnakas ja armas naisinime,nagu meile, saalitäiele publikule tundus.Enamusele ekraanituttav,mulle lausa üllatuskülaline. Lehe peatoimetajalt Impressumi pealik Teterinilt küsisin:kuidas sina selliseid võrratuid leiad?
Mul ju Euroopa loetavaim Komsomolskaya Pravda,keegi kutsest ära ei ütle,vastas.Daam aga osutus maailmaparandajaks selle sõna parimas mõttes.Küsimusele,miks 1989 lahkusid Vremjast,vastas:minult nõuti,et valaksin eetris poriga üle inimesed,keda austan.Keeldusin ja hakkasin tegema oma saadet Moekohus.Lugesin kõik kättesaadavad raamatud moest, -psühholoogiast jms.Ei teadnud ju midagi.Saate tulemusena hakkasid vene naised end korralikult kammima,vaatama mida selga panevad ning heitma pilku peeglisse enne kodust väljumist.Nüüd vaatavad vanaemadki kuidas võsukesed riietuvad.
Praegu juhib Arina saadet Terehommikust! ning maandab stressi hommikuste käikudega spordisaali ja õhtuste koosviibimistega sõpradega,mistarvis valmistab hõrgutavaid roogi.Ja stress läheb kui iseenest,naerab rõõmsalt. Mispeale järgmine küsija saab mikrofoni ning loeb Arinale temale pühendet armastusluuletuse.Saal on jahmunud.Arina küsib:te avaldasite mulle armastust? Nojah,pobiseb lüheldane mees pressi pingirealt abitult ja kobamisi.
Kui koju naasen,tunnistan Xeniale,et pidanuks Sebastiani kaasa võtma Radisson blu Olümpiasse.Sest külaline Moskvast oli just tema maitsele vastav daam.Kuidas tead, küsib Xenia.Nojah,selline lasteaia Tatjana või Katja edasiarendus,vastan.Tean ju , millised naised pojapoja pingerea tipus.
Lugesin just välismeedia toel kokkusätitud ideekomplekti kuidas vaegur oma püsipuudega toime tulema peaks.
1.Tee nalja -on hea hingele ja näed asju positiivselt(No selleta ma ei elakski)
2.Liigu regulaarselt (mida ma iga päev teengi,sundides end väljuma toast ning külastama seda-ja-toda üritust,avamist,kohtumist).
3.Toitu tervislikult (mingit jampsi endale sisse ei aja,erifriik kah pole)
4.Osale aktiivselt tervishoius (uurin kõike,mis organismile on hea,käin vastavail üritustel)Isegi, käies meestekliinikus kutse peale,sain lahti ühest tüütust põletikust.
5.Hoia lähedasi suhteid - seda teen nõuandeitagi.
6.Suhtle tervishoiuspetsidega -no võimalustmööda alati,igas asendis.
7.Toida hinge.Leia meelistegevus.Mida alati teengi- ja mitte vähe.
8.Vähenda stressi,Leia vahendeid oma päevadega toimetulekuks.
9.Ela rahulikus tempos-ära sea võimatuid eesmärke.Sellega tekib vahel probleemikesi küll.Ja siit tuleb viimane,hirmuäratavaim.
10.Ära unusta tulevikku - ole valmis kohtuma probleemidega,mis haigusega kaasnevad.
Jääge terveks!
Ikka teie
metskapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment