Wednesday, November 10, 2010

EestiPoiss

taas rahvustevahelisele meediaklubi õhtule Impressum-klubisse siirdub,seekord jälle toimub Olympia hotellis.Kus trehvame Moskva TV tuntuima saatejuhiga,kena daamiga. Muide, slaavi kultuuri laineil püsides ongi paslik meenutada,et vene luuletaja Jossif Brodski öelnud:ainult luuletaja võib endale lubada kirjutada,mida keegi ei loe.Mina ju luuletaja pole,kuigi handorunnellikud mõtted tema tippajal mindki külastanud. Niisiis, ei kirjuta mina mitte nii,et keegi ei loe.Isegi semu Aleksei Männikult oskas guugeldades ise leida minu blogiaadressi ja sealt midagi huvitavat välja noppida.
Ent äsja sain tagasisidena vihje oma kriitikale,miks inimesed ei saavat omaenda tervisetõendi kehtivust lihtsal viisil kontrollida.Sõber Jaak pillas, et ID lugeja kasutamisel näitavat ARK-i sait kõik saladused kätte.Nuujah,aga seda pidanuks läbi avalik-õigusliku meedia vastama kurtjaile just kutsutu ja seatu: minu mantli-ja toolipärija autoregistri pii-err ohvitseri arvuti taga,nooruke Timo.Kes pole vist saanud aru,et firmaau pihta käiv ebaõige kriitika PRESSIS vajab lahtiseletamist just sealsamas.Mida küll noortele kommunikatsiooniteooria pähe õpetatakse?
Mis on lahti seaduseandjatega,künkarahvaga? Kas side reality life,i ja riigilt kogujate vahel täiesti out?
Kuidas muidu seletada,et piraattaksodega sõdimiseks jäävat pollarite käekesed liialt lühikesteks nagu TV-saates väideti.Ülemuste endi suu läbi,muide.
Ja kuidas oli võimalik,et korgijooki GHB manustanud jopski pääses teda kontrollinud pollarite käest vabaks ja sai autogi taas kätte?Põhjendus:mingi imeviguriga ei saavat tuvastada joovet?Ja seda tänapäeval kui sportlasi oskame kontrollida igas asendis ja kohast?
Kisa-kära peatselt postkasti potsatavate eurokalkulaatorite pärast on kerkinud taevani.Juba vabandavad lauaülemad,et andke üleukse naabrile kui endil arvutamine käpas.Mina küll ei nuta,sest majandusminni kolleeg Bärenklau demos teleris kenasti, kuidas aparaat tiksub.Et Hiinas tehtud ja kaheksa eeku pere pere maksab,polee pahaa. Turul käies tarvilik ja lastelgi hea mängida.Nuppudega lelu parandab kontsentratsioonivõimetki, usun.
Tänane Postimees pakub arvamusartikli,et Tallinn vajab Soome Maja.Mina olen käsi lauas,kas TEEME ÄRA?Sest Soome Instituut ei suuda oma napil pinnal ja väikese tiimiga teha veeranditki sellest,mis oleks otstarbekas ja mõttekas.
Helistage,kirjutage,joonistage
kui teilgi kreatiivseid ideid peas pakitsemas.
Minul just eilne töövõit välja pakkuda.KLUBIVENNAD PALUSID SIMOGA KONTAKTEERUDA KULTUURIPEALINNA PROJEKTIDE ÜHTLUSTAMISE ASJUS.
See juhtus õhtusel koosolekul.Tulin koju, pillasin Tamperesse meili.
Ja ennäe imet:kell kaks öösel oli positiivne vastus käes.
Jääge positiivseks,ja nii ongi.
Alati teie metskapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment