Thursday, November 4, 2010

EestiPoiss

mälusildu minevikku ma vahel heidan kui mõttelõnga siin heietan.Kuulnud olen,et Eestit ähvardab Euroliidu poolt uus hiigeltrahv-11 mln eeku.Sest me olla andnud hagu vooluhinnale ja rehepapitsenud ning ärinud maha saastekvoote miska miljardid riigi kukrusse kogunenud.Nüüd olge paid ja andke 11 tagasi,ülejäänu võite endile jätta.
Kas polnud sama lugu omalajal Kremlile raporteeritud seitsmest põrsast igal emisel? Andke kolm meile,ülejäänu jätke koju,kuuldus keskusest.Kurbloolisus seisnes selles, et kolm neid vaid oligi(?)Jällegi jäid kodukandi põllumeestele vaid tühjad pihud.
Veel põllupidajatest.California piirkonna Loomise linna ajalehe väitel olla sinna ärakolinud eestlased Fomitchev ja Kuzmenko oma neljatuhandelisel kodukrundil hakanud pidama üheksat siga,mis linnarahva elu üsna odöörirohkeks muutnud.Naabrid kaevelnud kohalikule võimuorganile,kes rakendanud meetmeid korralageduse äralõpetamiseks. Huvist kauge maa elu-olu vastu lugesin internetis seda newspaperit minagi,kuna mu poolõde Ene oma pere ja lastega samas kandis vast veelgi pesitseb.Ene Ness nimelt, kes vist poolmusta mehega abiellu heitnud.Nagu oma koolipõlvest isale saadetud piltidelt mäletan.
Nojah,aga nende kahe väidetava eestlase kohta mõndagi teada sain.Et tahtvat oma paljulapselistele peredele saastavaba toitu pakkuda ning vaid seetõttu tavatult rassivat.Ka köögivilju ise kasvatavat.Ning et lapsed neil naabrite arvates lahked, toredad ja abivalmid olla.Internetikommijad,need kõiketeadjad,uskusid Valkast lahkunud peredega tegu olevat.Nii et eestlased mis eestlased,ega ometi kreeklased?
Muide,õhus lehvib miskine aimdus,et julm pööre on tulemas.Puudega inimeste toetusi olla uuritud just selle kasutamise kandi pealt.Selgunud,et krooniliste haiguste ravimeid pole eriti ostetud,küll aga muud eluks vajalikku.Saaksid rikkad,terved ja ilusad ometi aru,et kui sant suudab veel valu taluda,aga tuba on külm ja toit otsas, tuleb paluda kellelgi aidata,osta puid ja palukesi.Kes ikka sulle oma raha eest hädatarvilikku abi osutab? Eriti siis kui sandikesel kukkur pungil riigiabi viiesajalistest!
Nüüd on küll selline pöördeline hetk,et kui seadust julmemaks muutma kukkuvaist riigilt kogujaist keegi ei vaevu astuma läbi Tallinna Puudega Inimeste Kojast,et kuulaks,millist seadusepööret meie väga ootame,tulebki otsustavalt tegutseda.Pean ise astuma samme kandideerimaks vaegurite esindajaks parlamenti,sest
ei pagari lapsed mõista miks teistel lastel laual saia pole...
Aga see,et Haige kassa ebaterved seltsimehed,tulles vastu RAVIMITOOTJATE LAIADE MASSIDE PALAVAILE SOOVIDELE,KERGITAVAD PEA IGA KUU ESIMESEL PÄEVAL krooniliste haiguste retseptiravimite hindu,poleks nagu eikellegi mure.Pigem uurime kuidas vaegurid oma nappe pennikesi kasutavad.Ja miks neil veel hing sees on?Järelikult tuleb rakendada meetmeid.Ja kaugel pole see päev,mil näeme,et koos pesuveega lapski välja lendab.
Aga homme samal ajal ehk pärast k.17.30 saan kätte oma lapse Beriti,kes laekub Hiinast.Ilusad Jõulud tulemas,ehk pillab kuu pärast Taevaisa lundki?
Vene erusõjaväelased pillasid hoopiski huumorit hetk tagasi.Raadio teatas,et nad kaevanud minu riigi Euroopa Inimõiguste kohtusse.Miks Eesti neile pensioni ei maksa, rikub nende inimõigusi?
Seltsimehed,inimõigustest rääkigu ikka INIMESED,mitte okupatsiooniarmee ohvitserid.
Kui mind teeröövel paljaks teinud,kas tal õigus kohtule kurta,miks minult kallist Seiko käekella röövida lootes ainult Poljot näppu jäi?
Sorry, jah olen süüdi,kullapai kohtunik.
Kahju,et rahaahned tulnukad pole maakeelt ära õppinud riigikeelest rääkimata.Muidu nad teaks,et pensionikassa käriseb nendetagi.Küsige Putinilt,härrad ohvitserid.Ehk jätab päkapikk kaks supersõjalaeva Mistral ostmata ja nende pealt säästetud rahadest saaksite elupäevakesed õhtusse ja kaugemalegi veel nihutada?
Lehva-lehva,teeb
teie metskapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment