Thursday, May 15, 2014

Tee või tina, see ei ole mina, kes mulle igal hommikul vastu vaatab

kui kiikan vannitoapeeglisse. Tundmatu koonuehitusega nudipea, keda ei märka tervitada isegi lähedalt mööduvad vanad tuttavad ja/või kolleegid.Nagu autoväljaande ekstoimetaja kes möödus minust tohtri ooteruumi koridoris paar nädalat tagasi ja veel mõned persoonid keda trehvasin just  selveris.Järjest selgemaks saab,et normaalne inimene minus kustus aasta 2002 7.aprillil kui insult lagipähe laksas.Mis ruineeris enesega toimetuleva,lugupeetud autoajakirjaniku ning röövis temalt kõik mis võimalik oli võtta.Karjääri,tervise,mõnedki head  sõbrad,vaba liikumise võimaluse  jne,etc. Lõpule sai viidud too imelise muundumise protsess sellega et aasta tagasi algas kemoteraapia rünnak mu neile rakkudele mida oli vaja hävitada ja ka neile,mis vajanuks elujõudu et organismi vajadusi tallel hoida.Kaua see pull peab kestma ei teadnud isegi asendustohter kes mu tänase päevaravi eest hoolitses.
Tahtsin teada kas inimese küüsi hukutavale ravimile on alternatiivlahendust, mõnda teist etemat  tilgutivedelikku  mis taastaks küünte esialgse oleku - no sellist pole olemas, muigas ta.
Pole vist olemas ka alternatiivi kommudeaegsele bõliinale mingist valimisest kus punased heietasid teemal kuidas üks või teine persoon valimiste abil postile sai.Taaskordne valimismull-Viimsis olla saanud vallajuhtimispumba juurde valituiks IRL-i seltsimeeste punt, kes tõuganud troonilt riigi võimupartei sehkendajad.Nood protsessivat veel vastu-ärdagu jamatagu oma valimistega. Sõbrad armsad, kas te pole mitte ise aina jahunud õiglaste valimiste abil jagatud ametipostidest-ise lasite dzinni pudelist ja nüüd kipute tagasi valama selmet toonikuga lahjendades hapu näoga alla kulistada.Valimiste teema ausaks punkteerimiseks pakub mõtlemisainet allakirjutanu.Kes on kahevahel,kas hääletada europarlamenti Martin Helme või hoopis Tanel Talve.Esimesel programm kaalukam, teine jälle toimekas ja mõtlev kolleeg, kellest võiks samuti seal kaugel kasu olla. Rohkem nagu kedagi valida polegi,noore Tarandi poolt hääletasin juba eelmisel korral.
Vat sellised probleemid siis teie poliitikahuvilisel allakirjutanul, kes
endiselt teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment