Sunday, May 11, 2014

Eilne Eurovisiooni finaal lõppeski nii, nagu võis ette ennustada

Vaatasime vanast, mitteroostuvast huvist kahekesi Mimmiliisaga seda va contesti kuni kella kaheni öösel.Ning rahvasuus Pedevisiooniks kutsutud võistulaulmine Kopenhaagenis ei saanudki päädida pelgalt parima laulu võitjaks tunnistamisega,vaid hälbega persooni edutamisega, kilbile tõstmisega. Seekord andis head materjali Austria meesnaine,kleidi ülle tõmmanud  Conchita Würst,keda oli kutsikapõlves kohutavalt kiusatud ja alandatudki koolikaaslaste poolt. Ju ilmselt mitte ainult, sest ka pedofiilid olid vist jaole saanud kuna kutist arenes toimekas omasooihar. Mitte et ma teisiti mõtlejaid tauniks, kuid neid promoda pole mul ju ka pointi..Tulin mõttele et meil tasunuks saata hoopiski Valduri Maie, mitte kena ja armas Tanjake Mihhailova.Sest Maiekenegi kepsutab aina ringi kõpskingades ja kleidis, kuigi mede  Hendrik Normannil puudub see suurvõistluse võitjale nii tarvilik omasooiharuse geen.Oli kuis oli,aga pärast eilset kummalist võitu olevat paljud osalejamaad teatanud et nendega on nüüd lõpp.Jokk ja hambad kui soovite.
      Nädalavahetusele eelnes ka Eestisse saabunud uue automudeli Porsche Macan esitlemine.Mis toimus suht tavatu stsenaariumi järgi.Snäkilaud oli nagu ikka, ka vastavad joogid valati välja. Kuid moeshow,nagu ka meeskoori esinemine pole mulle neid üritusi planeerides küll kunagi pähe tulnud kuigi olen autoesitlusi teinud rohkem kui poolsada korda ning näinud-osalenud hoopis rohkemail nii meil kui mujal.Järelikult on sellel teemal veelgi arenemisruumi, tuleb tõdeda. Eks suhtekorraldajail-promomeestel tule ikka värskeid ideid pähe, maailm ju ammu valla.
Tänane päev on vist üle hulga aja esimene kui meil kodus enam haigemaja pole.Laatsaretile ongi lõpuks punkt pandud, homsest vist algab tavaelu. Kolmapäeval võibki juhtuda et proua naaseb tööposti otsa. Täna tõi kuller mu kaasale ning laste emale lillesalongist emadepäeva puhul imekena kimbukese, mille saatis tütetirtsuke kaugelt maalt-õigemini tema tellis olles ise kaugel väljamaa mägikoobastes seiklemas koos pere ja sõpsidega.Sõidavad paadis piki maa-aluseid jõgesid ning uurivad vist stalaktiite...
Mind hämmastab taas me valitsusse ametisse määratud Euroopa parim rahandusminister, kes iga väikseimagi rahanõudmise juures kurtis, et raha ei ole ega tule. Aga kui Ämari sõjalennuväli hiljuti vajas mitmemiljonilist radarisüsteemi, haaras mees oma torukübarast vajalikud vääringud. Justkui pereisa kes väidab latsekestele et söögiraha üldse pole.Aga ise tuleb igal õhtul koju alkolõhnadega ja uus pooleliitrine taskus.Jube lugu küll,kas pole.
Mina külastan väsimatult internetti,täna avastasin kust pärineb sõna tibla.Kodukasvanud lingvistil oli hea teada et see tuli ukraina keelest ti bljäd. Hohollid teadupärast ütlevadki ti, mitte tõ.Kuulnud olen hiljuti sedagi, et hoholl on halvustav nimi, mida seal armeepäevil elades mitte ei teadnud.Õnneks ka ise ei kasutanud.Suhtusime kohalikesse poistesse meie kõrval kuidagi neutraalselt,kuigi slaavi sõdalastele nad eriti ei meeldinud-sest armastasid ülemustele pugemist ja paelakeste pagunitele teenimist ning igasugu sõduri rinnamärke-miniautasusid rohkem kui lisa-võiportsugi.Ka oli juhuseid mil jefreitori-paelakest mitteteeninu polnudki huvitet puhkuseleminekust.Teistele oli suht poogen,kas oli pagunil mingi triibuke ehk mitte. Auasjaks seda keegi ei pidanud.Oma vanemautojuhi-paelakesest paguneil aga loobus täiesti teadlikult teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment