Friday, May 23, 2014

Kas minu vaba Eesti on kakskeelne või pigem kahekeelne

Just selline küsimus tekkis kui kuulsin plaanist hakata riigis kehtivaid seadusi tõlkima nende keelde kes tõid meile kultuuri kuid ei suuda aastakümnete jooksul riigikeelt mingilgi rahuldaval tasemel ära õppida.Kuna on taas päevakorral luua muulastele oma telekanal kus maailma asju nende keeli ära seletada on loota suuri väljaminekuid ka näiteks venekeelse TV3 loomisel.Kahtlejad väidavad et ega me väike riik suuda ikkagi võistelda putinlaste võimsa raha toel tehtava ajupesuga ning vajaksime kolme Balti riigi ühistoimel tegutsevat näitavat ja kõnelevat meediat.
Kahekeelsed oleme aga seetõttu et pidevalt kiidame oma integratsioonikavade edukust.Mida paraku näha pole sest kuulsad riigipöörajad firmast nimega Nocnoi Pazoor saavad karistamatult tegutseda. Ja tagatipuks pole tuhanded muulased mitte mingilgi moel integreeritud meie ühiskonda.Elavad omas meediaruumis ning käivad ringi rusikad rullis. Riigis toimetav vastuluure Teabeameti nime all lõikas täna valusasti näppu-koguni neli vene inimest pätsasid muretult raha mida eraldati vaenlase agentide äraostmiseks.Kaks on Kapo poolt kinni nabitud, kaks veel sihikul ning istuvad varjus ja põletavad vist kuludokumente. Keegi P.Kotkin uhkeldas kalli mersuga ning kenitles firmarõivais,ka kolleeg S Bõstrov elas üle oma palganumbri, mõlemal olid pealinnas luksmajad ning luksautodki nende ees. Valitsuspartei tippkuttidel,ka peaministril jääb taas üle kiidelda et tublid ametkonnad tegelevad agaralt enesepuhastusega mis on kiiduväärt tegevus ning toob õnne meie õuele. Mina arvan veidi teisiti-õnn saabub siis kui me enam ei usalda tulnukmuulaste kätte oma riigi saladusi vaid tõstame ametipostide otsa kontrollitud eestlasi, aga mitte endisi miilitsaid kes kukuvad kohe simmerdama. Ju pole põliseestlaste kogukonnas eriti palju tõsimeelselt ausaid eesti patrioote jäänudki,selle kinnituseks valib vastaskaevikus pesitsev murdumatu Edik oma tiimi kahtlase taustaga ning üldiselt Eesti riigist mittehoolivaid inimesi Lasnamäe elektoraadi hulgast.
Valimistest rääkides - avastasin üpris kummalise seiga. Etv uudistes näidati suurt reklaamplakatit Hollandis, kus oli kirjas Europees Parlement.No  miks siis kohe niimoodi, armsad kamraadid. Eurovalimised alles pühapäeval aga tänu ju reede-pole ju teada kas lähevadki peesse ehk mitte..On ju imekaunid päevad,päike lõõskab kui elajas taevas ning temperatuur 27..30 kraadi plusspoolel.Eile käisin oma Siberi tohtri Olegi juures, kes diagnostikaseadmega GDV by dr Korotkov tuvastas et organismuse seisund püsib  kah plussis,vaid neerupealseil ja peensoooles väikesed põletikukolded. Järgmine seanss toimub 14 juulil ning siis saan uue portsu ravitooteid.Seni kasutan olemasolevaid, mis toimetanud päris agaralt mehe kallal,kes endiselt teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment